Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor: "Mă doare, că știu că aș mai fi rezistat"

Publicat pe

Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor și părăsește competiția din Republica Dominicană. Concurenta a fost nominzalizată de Jador, preferatul publicului, iar concurenta a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Faimoasa a făcut și primele declarații înainte de ieșirea din concurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor România, sezonul doi. Concurenta era nominalizată alături de Alexandra Stan, votată de echipă din tabăra Faimoșilor și de Musty și Marilena din echipa Războinicilor. Musty a fost nominalizat de echipă pentru a fi eliminat, în timp ce Marilena a fost nominalizată de Roxana Ghiță, care a ieșit favorita publicului.

Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor: "Mă doare, că știu că aș mai fi rezistat"Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor: "Mă doare, că știu că aș mai fi rezistat"

Georgiana Lupu a fost nominalizată de Jador

Georgiana Lupu a fost nominalizată de către Jador, care a ieșit pe primul loc în preferințele publicului. Cu toate că îi promisese că nu o va propune niciodată spre eliminare, Jador a precizat că aceasta ar fi decizia corectă.

Georgiana a susținut că a fost puțin surprinsă de nominalizare, dar fiind că Jador îi promisese că nu va face o astfel de alegere, însă a simțit, într-adevăr, că a fost decizia corectă.

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, avertisment pentru Georgiana Lupu, din cauza lui Starlin:”Ai grijă, s-ar putea să nu-ți meargă bine aici!”

Citește și: Drama neștiută a Georgianei Lupu de la Survivor:”O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:„Bărbatul perfect și femeia perfectă există' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin:„Tata a lipsit în multe momente cheie'

Georgiana Lupu, eliminată de la Survivor

Georgiana Lupu a ținut să le mulțumească Faimoșilor pentru șansa pe care i-au acordat-o, când a fost nevoită să plece din echipa Războinicilor.

bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine  pentru ce am realizat aici.

Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă.  Mă doare că știu că aș mai fi rezistat.

Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte. Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el, pentru că sTuntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige Survivor România', a transmis concurenta înainte de a părăsi Survivor.

La scurt timp după ce a aflat că a fost eliminată de la Survivor, Georgiana a făcut un videoclip pe contul ei de Tik Tok. Fosta concurentă a ținut să facă o precizare legată de cele două echipe din care a făcut parte.

„M-ați înnebunit cu albastru.. Hai să vă zic ceva, că nu v-am mai zis până acum niciodată. Știți care e culorea mea preferată? Roșu!”, a declarat Georgiana Lupu, după ce a părăsit Survivor România. 

Cine este Georgiana Lupu, eliminată de la Survivor

Georgiana Elena Lupu de la Survivor, în vârstă de 24 de ani, s-a născut în orașul Bacău. Greutățile pe care le-a întâmpinat de la o vârstă fragedă pare că au întărit-o.

Și-a canalizat toată energia către sport și a reușit să facă performanță. Astfel, ea a devenit campioană națională la bob și vicecampioană la atletism. Are deja în palmares 80 de medalii la competitii de bob si atletism. De asemenea, în timpul liber, Giorgiana scrie poezii și a reușit chiar să publice și o carte.

Georgiana Elena Lupu s-a născut la închisoare și a avut un drum sinuos, plin de obstacole, încă de la o vârstă fragedă.

Giorgiana a crescut într-un centru de plasament, departe de părinți. Concurenta de la Survivor România 2021 și-a spus povestea la „Acces direct’ chiar anul trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter