Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de 6 ani, dar n-au planuri de nuntă: “Nu a existat o cerere în căsătorie” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, ea fiind vlogger, iar el un artist pe val. Fiica Andreei Esca ne-a mărturisit că ea și iubitul ei nu iau în calcul, momentan, să treacă relația la nivelul următor, chiar dacă sunt împreună de aproape 6 ani.

ATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pasionată de modă, Alexia Eram a participat, zilele trecute, la lansarea unei colecții de haine. Vloggerul recunoaște că iubitul ei, Mario Fresh, se implică destul de mult în alegerea outfit-urilor pe care ea le poartă și că ține întotdeauna cont de recomandările lui.

Iubitul îi este partener de shopping

Alexia Eram este în pas cu moda și are o garderobă variată, care în timp s-a tot îmbogățit până când vloggerul a decis să îi aloce un spațiu generos. Dressingul meu ocupă o cameră. Mi-am desființat dormitorul și am făcut dressing și m-am mutat în celălalt dormitor', ne-a spus ea.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de 6 ani, dar n-au planuri de nuntă: Nu a existat o cerere în căsătorie' / EXCLUSIVAlexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de 6 ani, dar n-au planuri de nuntă: Nu a existat o cerere în căsătorie' / EXCLUSIV

Șatena se poate considera norocoasă, întrucât partenerul ei de viață este o comanie plăcută la cumpărături, care vine cu sfaturi bune în alegerea ținutelor. Îmi place să fac shoppingul fizic, îmi place să mă duc în magazine, să ating hainele, să le probez și așa mai departe. Dar fac și foarte mult shopping online, pentru că multe magazine nu le avem aici. Să știi că și Mario câteodată are chef de shopping și mergem amândoi. De obicei, merg eu cu fetele, dar când sunt cu el, chiar mă ajută să iau decizii. Se implică', a declarat, pentru VIVA!, Alexia Eram.

Citește și: Ce reacție a avut Alexia Eram după sărutul dintre Mira și Mario Fresh: „E ok în cadrul piesei'

Citește și: Cum arată Alexia Eram fără machiaj. Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte: „Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună” / EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea a primit 3000 de dolari la primul job în modelling: I-am pus în ghiozdan și am plecat cu trenul la Tecuci'/ EXCLUSIV

Nu a existat cererea în căsătorie

Cum Alexia și Mario sunt împreună din perioada liceului și multă lume se întreabă când se vor căsători, iată că vloggerul ne-a oferit o explicație în exclusivitate. Cred că suntem foarte tineri și nu ne gândim la căsătorie acum. Suntem împreună de aproape 6 ani. Nu a existat vreo cerere în căsătorie. Mai așteptăm, ne distrăm, toate lucrurile se întâmplă la timpul lor', ne-a spus Alexia.

Se înțeleg bine cu părinții

Îndrăgostiții reușesc să aibă o relație strânsă cu ambele rânduri de părinți. Mă înțeleg foarte bine cu familia lui Mario, mergem foarte des la Iași la părinții lui, stăm câteva zile, cu ai mei la fel, ne vedem cu ei constant', a precizat ea. Alexia ne-a povestit de începutul relației cu Mario, când mama ei, Andreea Esca, a cerut detalii despre el. Foarte bine a fost primit Mario în familia mea. Eram mică, aveam 16 ani și mama doar voia să știe că sunt cu cineva care o să mă protejeze, cu care sunt în siguranță și așa a și fost', a adăugat ea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter