Iulia Albu, acuzații grave la adresa lui Mihai Albu. Cum și-a pus fiica în pericol, de Revelion: "Nimeni nu a purtat mască"

Publicat pe

Iulia Albu a pornit un atac fără precedent la adresa fostului soț. Se află în plin război mediatic, dar și în instanță, se pare. Un gest făcut de Mihai Albu în noaptea de Revelion, prin care și-ar fi pus fiica în pericol, a scos-o din minți pe vedetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A anunțat și pe conturile de pe rețelele de socializare tot ceea ce s-ar fi întâmplat cu fetița lor. Se pare că designerul ar fi încălcat decizia autorităților și a organizat o petrecere cu mai multe persoane. Mai mult decât atât, nimeni nu purta mască în cadrul acestui eveniment. Aceasta este doar una dintre cauzele pentru care Iulia Albu vrea să meargă mai departe cu lupta în instanță.

'Astăzi simt nevoia să împărtășesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanță în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască', și-a început Iulia Albu mărturisirea de pe Facebook.

Iulia Albu, acuzații grave la adresa lui Mihai Albu. Cum și-a pus fiica în pericol, de Revelion: "Nimeni nu a purtat mască"Iulia Albu, acuzații grave la adresa lui Mihai Albu. Cum și-a pus fiica în pericol, de Revelion: "Nimeni nu a purtat mască"

Ce a făcut Mihai Albu în noaptea de Revelion

'Acești oameni au considerat ca este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate, cât si a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanță ca fiind în grija lui, în mod conștient și voluntar', a continuat Iulia Albu. 

A ținut să mai adauge și faptul că va merge cu fiica ei să se testeze, dar abia după ce va avea loc un nou termen în instanță. Este decisă să își câștige dreptul legal la siguranță. Se pare că o replică rostită de fostul soț al Iuliei Albu a înspăimântat-o atât de tare, încât simte nevoia să apeleze la ajutorul autorităților.

Citește și: Au trecut 7 ani de la divorțul de Mihai Albu, dar nu s-a spus tot. Iulia Albu: „Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna”/ EXCLUSIV

Citește și: Dieta rapidă după Sărbători, explicată pas cu pas de nutriționistul Lygia Alexandrescu

Citește și: Ce operații estetice are Iulia Albu. Vedeta a recunoscut: 'Mai trebuie să mă ocup de…'

Citește și: Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor. A trăit o dramă la 18 ani

'Astăzi voi fi în instanță pentru a îmi apara dreptul legal de a mă simți în siguranță. Asta după ce prima instanță a decis că este normal să glumești pe un post tv cu acoperire națională că ți-ai fi dorit să ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tău, viitorul ei soț și în prezența Mikaelei.

Și după multe alte povești urâte pe care ÎNCĂ mă încăpățânez să nu le fac publice. Da! Îmi este FRICĂ de acest om pe care și eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți și voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru. Și știu foarte bine de ce a fost și este capabil. După aceea, fiica mea și cu mine vom merge să ne testîm. Dumnezeu să ne ajute!', a încheiat Iulia Albu.

Ce recunoștea Iulia Albu despre fostul soț, într-un interviu

„Mă deranjează când se scrie că am o intervenție la buze. Practic, se scrie o dată la trei zile că am ceva făcut la buze. Mi se pare nociv, pentru că fetele din ziua de azi vor avea senzația că, dacă nu au o intervenție estetică, este ceva în neregulă cu ele. Ceea ce nu este OK. Eu nu vreau ca fiica mea să trăiască într-o astfel de societate. De aceea am tot timpul această reacție de a nega și de a sări în capul celor care spun lucruri neadevărate.

Bine, mă mai deranjează foarte tare și când se scriu lucruri în legătură cu fostul meu soț. De fapt, mă deranjează că fostul meu soț dă declarații în care folosește numele meu. Și sincer, acum fără nicio modestie, consider că este jenant pentru o persoană să facă lucrul ăsta, mai ales atunci când la mijloc este un copil, iar eu chiar nu doresc să apar în presa de scandal. Pe mine nu mă caracterizează scandalul. Nu din punct de vedere personal. Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna”, mărturisea Iulia Albu, într-un interviu pentru Revista Viva.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter