Adrian Luca de la Chefi la Cuțite s-a însurat. Cine este și cum arată soția lui

Publicat pe

Adrian Luca, fostul concurent de la Chefi la Cuțite, s-a însurat. Adrian Luca a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Chefi la cuțite. Tânărul a reușit să atragă de partea lui admirația publicului având în vedere preparatele complexe pe care le-a servit, chiar dacă are doar 23 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După terminarea sezonului 8 din show-ul culinar, Luca a decis să facă pasul cel mare și s-a însurat cu partenera lui. Cei doi au postat o fotografie de la eveniment, iar ambii par extrem de fericiți.

Adrian Luca de la Chefi la Cuțite s-a însurat. Cine este și cum arată soția luiAdrian Luca de la Chefi la Cuțite s-a însurat. Cine este și cum arată soția lui

Adrian Luca a postat în luna decembrie o imagine în care se afla alături de iubita lui. Acesta purta costum de mire, iar tânăra o superbă rochie de mireasă. Daria, soția fostului concurent de la Chefi la cuțite este foarte frumoasă.

Cine e Luca Adrian, concurentul de la Chefi la Cuțite 

Luca Adrian a crescut într-un bloc de la periferia Timișoarei. Când avea numai 5 ani s-a mutat împreună cu familia în Italia unde a făcut școala. De la 10 ani s-a hotărât că vrea să se facă bucătar. Gătea pentru fratele lui mai mare de când abia ajungea la aragaz, așa a ajuns să facă școala de bucătari în Italia.

Cel mai greu moment din viața lui a fost atunci când fratele lui a suferit o criză gravă de epilepsie, dar a fost urmat de cel mai fericit moment din viața lui atunci când acesta și-a revenit complet.

„Problema este că nimeni nu știa că fratele meu suferă de epilepsie'.

Luca Adrian nu a mai participat la o emisiune TV până acum. Și-a dorit să participe la „Chefi la cutite' pentru că ‘îmi doresc să fiu parte din țara mea'. Vrea în echipa lui Sorin Bontea pentru că îl simte apropiat de temperamentul lui.

În timp ce Luca participa la concurs, fratele lui a avut o intervenție la inimă și s-a operat. Luca a reușit să îi impresioneze pe chefi de câteva ori în competiție cu preparatele lui neobișnuite.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Pentru că a crescut în Italia, el nu vorbește foarte bine limba română, iar de multe ori acest aspect îi dă bătăi de cap în comunicarea cu ceilalți concurenți. Deși este exuberant și uneori de neînțeles, Luca are un suflet enorm și este non conflictual, motiv pentru care se consumă enorm atunci când alți concurenți din echipa lui țipă la el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter