Dramele neștiute ale vedetelor. Ce se ascunde în spatele unor vieți aparent perfecte

Publicat pe

 

Trăim adesea cu impresia că vedetele s-au născut sub zodia norocului și că viața lor e un lung șir de privilegii și bucurii. Confundăm uneori notorietatea cu fericirea, ceea ce, desigur, nu e întotdeauna adevărat. Îți prezentăm în cele ce urmează dramele neștiute ale unor vedete care aparent au tot ce și-au dorit vreodată. În spatele fotografiilor impecabile de mai jos se ascund, însă oameni pe care suferințele nu i-au ferit.

Viața nu iartă pe nimeni, indiferent de sumele de bani din cont, de notorietatea sau privilegiile de care se bucură, iar vedetele nu sunt nici ele ferite de drame. Lucrând în entertainment, celebritățile arborează întotdeauna bună dispoziție, scopul lor fiind, prin natura meseriei, acela de a oferi bucurie publicului. Nu de puține ori, în spatele unei vedete care performează pe o scenă, prezintă o emisiune, joacă într-un film, sau în spatele unei fotografii impecabile, se ascunde un om cu o suferință nebănuită.

Simona Pătruleasa

dramele vedetelor

Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanov, sunt fericiții părinți ai unei fetițe frumoase în vârstă de șapte ani. Este bine cunoscut faptul că cei doi și-au dorit-o foarte mult pe Ingrid și au făcut tot ce este posibil ca dorința să li se îndeplinească, apelând la diverse tratamente până s-a întâmplat minunea. Puțini știu însă că celebra prezentatoare tv a vrut să mai facă un copil, dar a pierdut sarcina în 2014. Vedeta și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre acest subiect dureros într-un interviu pentru Viva!: 'Din păcate, am avut un hematom, am mers la doctor foarte des, am făcut injecţii pentru calmarea durerii, inclusiv perfuzii. Apoi am făcut o criză de ri­nichi, a trebuit să iau antibiotic. Într-o zi am stat mai mult la pat şi, având o sen­zaţie ciudată, mi-am dat seama că trebu­ie să merg la doctor. Ce speram să nu se întâmple s-a întâmplat. Ştiam cum tre­buie să se vadă inima la ecografie, la primele 2 ecografii i-a bătut inimioara. Acum nu mai bătea, am văzut din pri­ma, nici nu era nevoie să mă anunţe ci­neva. Sarcina se oprise din evoluţie'. Sarcina s-a oprit din evoluție la 10 săptămâni, interval în care, avea vedeta tv să afle ulterior, se pierd foarte multe sarcini.

Alexandra Dinu

dramele vedetelor

 

Viața Alexandrei Dinu peste hotare părea un vis, un lung șir de realizări profesionale și clipe de răsfăț, până când actrița a mărturisit încercarea grea prin care a trecut în 2013. Mario, fiul pe care îl are cu Adrian Mutu, a trebuit să facă la 11 ani o operație pe cord deschis din cauza unei afecțiuni care în mod normal se poate repara ușor, dar care la el a necesitat întervenție chirurgicală. Alexandra a declarat ulterior pentru publicația italiană Gente: 'Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinților care nu cunosc ce probleme au la inimă și care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noștri, și pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simțit un murmur la inimă…M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme.' Actrița a demarat apoi o campanie prin care să trimită gratuit copiii din România la control, marcată fiind de faptul că malformația nu are simptome și doar un noroc a făcut ca Mario să fie depistat la timp. Conform Știrile Pro Tv, Alexandra a fost atât de surprinsă de diagnosticul dat de doctori fiului său care făcea până la patru ore de sport pe zi, încât, confort l-a dus pe acesta la 8 pediatri, crezând că s-a produs o greșeală.

Andreea Bănică

dramele vedetelor

 

Celebra artistă are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Mama a doi copii, o fetiță în vârstă de nouă ani, Sofia, și un băiețel de aproape un an și jumătate, Noah, Andreea face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu ei, în ciuda programului încărcat. Cântăreața consideră că familia este cel mai important lucru, ea neavând parte prea multă vreme de părinții ei. Într-un interval de doar doi ani, în jurul vârstei de 20 de ani, Andreea și-a pierdut ambii părinți. Tatăl și-a pierdut viața după un accident, iar mama a fost răpusă, nici doi ani mai târziu, de un diagnostic necruțător. Într-un interviu, artista mărturisea: 'Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian (nr Lucian Mitrea, soțul său). Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături. Și faptul că am pierdut-o atât de devreme m-a făcut să realizez cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc.'

Feli Donose

dramele vedetelor

 

Feli are talent cu carul, iar popularitatea ei este în continuă creștere, dar artista nu este unul din acei privilegiați ai sorții, feriți de rele și de greutăți, așa cum ai putea crede. Feli nu s-a ascuns niciodată și a vorbit deschis despre momentele sale de cumpănă, dar pe unul dintre acestea nu l-a făcut public până de curând. În noiembrie anul trecut, la evenimentul de lansare al albumului 'Eu sunt Feli', vedeta a dezvăluit o veche durere: 'Nu multă lume ştie că eu am avut un frăţior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni.' Aceasta i s-a adresat apoi lui Smiley, spunându-i că atunci când se gândește la fratele ei și îi e greu, ca și cum i-ar auzi gândurile, apare din senin artistul, gata să o susțină: 'apari tu de nicăieri și îmi rezolvi tu multe, îmi înțelegi dramele imaginare, mă înțelegi când sunt sensibilă, când sunt nebună și ma iubești fix asa cum sunt.' Nu după multe vreme, artista avea să confirme pe Facebook dispariția tatălui ei. 'Scriu asta uşor amorţită trecând în câteva secunde de la o stare la alta. E dubios. Nu mă simt eu. Am nevoie de puţin timp să mă adun. Spun «puţin» pentru că eu cred despre mine că sunt o Feli puternică şi îmi impun să cred asta acum mai mult ca niciodată. Admir oamenii care sunt atât de puternici încât ar putea să treacă peste asemenea dureri repede, dar eu, din păcate, nu mă număr printre ei', a mărturisit Feli.

Ilinca Vandici

dramele vedetelor
Veselă și vorbăreață cum o știm, mereu în lumina reflectoarelor, pare că Ilinca Vandici a tras lozul câștigător la naștere. Viața ei nu a fost, însă, atât de ușoară pe cât pare. Avea doar 20 de ani când și-a pierdut tatăl, în urma unei indelungate lupte cu o boală incurabilă. 'Medicii au fost atat de sensibili la suferința noastră, a familiei, încât mereu ne-au lăsat impresia că se mai poate face ceva, că înca mai există un leac, că poate mai gasim un medicament', a mărturisit Ilinca în urmă cu mai mulți ani, la Acces Direct. Vedeta a povestit că a avut o relație specială cu tatăl său, el fiind acela care a încurajat-o să se mute la București și să își încerce norocul în televiziune. 'Tot ce sunt astăzi îi datorez lui', a încheiat vedeta. Ulterior, prezentatoarea 'Bravo, ai stil' a vorbit foarte rar public despre suferința prin care a trecut, una dintre aceste ocazii fiind 'Teo Show', când a rememorat cu lacrimi în ochi: 'Mi-a fost extraordinar de greu. Am ținut mult timp în mine durerea, nu am apucat să îl plâng în liniște pe tata (…) Am trecut printr-o dramă, am suferit căderi pe care nu le mai experimentasem. Am trecut peste asta citind mult, nu am fost la psiholog.'

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva, detalii din relaţia cu Ştefan Bănică: „Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim'

Din anonime au ajuns celebre. Vedete de la noi lansate în reality show-uri

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă