Fotografii uitate cu Catrinel Sandu din arhiva VIVA! Cum au schimbat-o problemele prin care a trecut

Publicat pe
Fotografii uitate cu Catrinel Sandu din arhiva VIVA! Cum au schimbat-o problemele prin care a trecutFotografii uitate cu Catrinel Sandu din arhiva VIVA! Cum au schimbat-o problemele prin care a trecut

După ce la finalul lui 2017 Catrinel Sandu (42) anunța că nu mai formează un cuplu cu fostul tenismen Gabriel Trifu, iată că frumoasa blondă și-a refăcut viața, așa cum a lăsat de înțeles printr-o postare în social media. O serie de fotografii uitate cu Catrinel Sandu ne arată cât (și dacă) s-a schimbat în ultimii ani vedeta care nu a cântărit niciodată cu mult peste 50 de kilograme.

În ciuda divorțului prin care trece, pare că problemele și anii au trecut peste celebra blondă fără să lase urme considerabile. Avem fotografii uitate cu Catrinel Sandu de pe vremea când aceasta avea un mariaj fericit cu fostul tenismen Gabriel Trifu și tocmai adusese pe lume prima lor fetiță, Sara.

Fotografii uitate cu Catrinel Sandu

Una din ședințele foto pe care Catrinel Sandu le-a făcut pentru VIVA! a fost în 2010, la scurtă vreme după născuse primul copil al cuplului, Sara. Deși se mutase în America în urmă cu aproape trei ani, vedeta încă avea proiecte tv în România. La vremea aceea, Catrinel tocmai deschisese împreună cu soțul ei o academie de tenis în America și preda balet la una dintre cele mai renumite școli de dans din Florida.

Într-un alt material pentru VIVA!, realizat înainte de căsătoria cu Gabriel Trifu din 2007 și cu puțin timp înainte îți urmeze soțul în America, unde acesta locuia de mai mulți ani, Catrinel vorbea cu optimism despre marea mutare: 'În timpul liceului, am vrut sa rămân în America. Studiile de balet costau însă foarte mult, era mai greu să-mi iau un atestat de balerină. În plus, părinții mi-au promis că fac orice dacă mă întorc. Așa că m-am ales cu o mașină și cu o cameră nou decorată. Acum sunt însă hotărâtă să-mi urmez soțul. Altfel, înseamnă că el ar trebui să se limiteze la posibilitățile de aici. Din America putem face ușor și proiectele pe care le avem aici.'

Catrinel și-a refăcut viața

Toată lumea credea că fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor duce o viață de vis în Florida alături de Gabriel Trifu și de cele două fetițe ale lor, Sara (8) și Lara (5) până acum câteva luni când, cu puțin timp înainte de Anul Nou, Catrinel a anunțat despărțirea pe o rețea de socializare: 'Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru mine este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea. După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă.

Fosta vedetă tv ar fi intentat divorț după ce a descoperit că soțul ei ducea de multă vreme o viață dublă.

Iată că pentru Catrinel se anunță deja vremuri mai bine, întrucât aceasta tocmai a lăsat de înțeles că și-a refăcut viața. Vedeta a postat în social media o fotografie în care apare alături de un bărbat, cu mesajul 'Dragostea nu este ceea ce spui. Dragostea este ceea ce faci.'

Foto: Facebook, arhiva VIVA!

Citește și:

Răzvan Ciobanu, despre aroganțele din trecut: 'Dacă aveai un buget sub 1.500 de euro nu mă vedeai la față'

Roxana Ciuhulescu naşte prin cezariană al doilea copil. Semnificaţia numelui băieţelului – EXCLUSIV

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter