Face to face: Sigourney Weaver vs Susan Sarandon

Publicat pe

Sunt trecute de 60 de ani, dar au rămas la fel de atrăgătoare, talentate şi luptătoare. Susan Sarandon şi Sigourney Weaver au arătat că poţi îmbătrâni frumos şi că frumuseţea stă în suflet, nu în chip.

 

sigourney vs sarandon

 

 ASEMĂNĂRI:

 

PRENUMELE LOR ESTE SUSAN: Numele adevărat al actriţei Sigourney Weaver este Susan Alexandra Weaver. La 14 ani a citit cartea lui F. Scott Fitzgerald, „Marele Gatsby, şi a început să îşi spună Sigourney, după personajul Sigourney Howard. Numele de fată al lui Susan Sarandon este Tomalin, dar actriţa a păstrat numele de familie al primului soţ, Chris Sarandon.

1991 - Thelma & Louise - Movie Set

ACTIVISM: Actriţa din „Thelma & Louise este aproape la fel de celebră pentru activism pe cât este de cunoscută pentru cariera în cinematografie. Susan Sarandon este ambassador UNICEF din 1999, în acelaşi an a fost arestată la New York în timpul unui protest izbucnit după uciderea unui imigrant african de către poliţia americană, iar în 2003 manifesta împotriva invaziei trupelor americane în Iraq. În timp ce era studentă la Universitatea Stanford, Sigourney Weaver a protestat împotriva producerii de napalm, o substanţă explozivă inventată de cercetă torii de la Stanford. În ultimii ani, Weaver s-a implicat în mai multe acţiuni ecologice.

 

TATĂL A LUCRAT CA PRODUCĂTOR TV: Sylvester L. Weaver Jr., tatăl protagonistei din „Political Animals, a fost producător TV şi preşedinte al canalului NBC. În plus, el a inventat formatul de talk-show în care prezentatorul stă la un birou, iar invitatul pe o canapea, format regăsit şi astăzi în emisiuni precum „The Tonight Show. Philip Leslie Tomalin, tatăl lui Susan, a lucrat în publicitate şi în televiziune, ca producător.

 

BĂTRÂNEŢEA NU LE SPERIE: „Este important să îmbătrâneşti cu graţie şi asta intenţionez să fac. Sunt aici pentru a face mai mult. Am grijă de mine însămi şi sunt disciplinată când vine vorba de forma fizică şi de starea mea de sănătate. Nu am niciun plan de retragere şi, în multe privinţe, mai ales profesional, cred că cei mai buni ani urmează să vină, mărturisea la un moment dat protagonista din „Alien. „Aştept cu plăcere să îmbătrânesc, să ajung la vârsta la care aspectul fizic nu mai intră în discuţie şi când devine mai important ce fel de om eşti, spunea, la rândul ei, Susan Sarandon.

 

Face to face: Ben Affleck vs. Christian Bale

 

LE PLAC BĂRBAŢII MAI TINERI: Sigourney Weaver este cu şapte ani mai mare decât soţul ei, Jim, iar Susan Sarandon a avut o relaţie cu actorul Tim Robbins, cu 12 ani mai tânăr. Iar după despărţirea de acesta, Susan s-a îndrăgostit de partenerul său de afaceri, Jonathan Bricklin, cu 34 de ani mai tânăr decât ea.

 

COPYKILL

Deosebiri

 

CĂSĂTORIA: Actriţa din „Thelma & Louise a fost căsătorită timp de 12 ani cu Chris Sarandon, actorul datorită căruia a şi obţinut primul rol din carieră. După divorţul lor, în 1979, a decis să nu se mai căsătorească niciodată şi s-a ţinut de cuvânt. După alte relaţii scurte – cu regizorul Louis Malle şi cu producătorul italian Franco Amurri, Sarandon l-a cunoscut pe Tim Robbins. Cei doi au avut o relaţie de 21 de ani, care s-a rupt în 2008, şi doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată. „Îmi place să mă trezesc dimineaţa lângă cineva şi să ştiu că am ales să fiu lângă acea persoană, spune Sarandon. De cealaltă parte, Sigourney Weaver este căsătorită de aproape 30 de ani cu regizorul Jim Simpson şi are un mariaj fericit.

 

FAMILIA ÎN CARE AU CRESCUT: Sarandon este cea mai mare din cei nouă copii ai cuplului Lenora Marie şi Philip Tomalin. Weaver a fost singură la părinţi, iar mama sa a protejat-o în copilărie cât a putut de mult de lumea exterioară.

 

 

RALUCA TAMAS

Foto HEPTA, NORTHFOTO

 

Face to face: Sophia Loren vs Brigitte Bardot

 

Face to face: Cher Vs. Tina Turner

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter