Kate Middleton și Prințul William au aniversat 9 ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste în urmă cu 17 ani și cum arătau atunci. FOTO

Publicat pe

Pe 29 aprilie 2011, Prințul William și Kate Middleton și-au unit destinele. Nunta secolului a fost una mirifică, ca în povești, demnă de titulaturile regale pe care le poartă. Ducesa de Cambridge a spus da, după mai bine de 8 ani de relație, care nu a fost deloc lipsită de intrigi, certuri și împăcări. Cei doi sărbătoresc astăzi 9 ani de la căsătorie și par mai fericiți ca niciodată!

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 9 ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste în urmă cu 17 ani și cum arătau atunci. FOTOKate Middleton și Prințul William au aniversat 9 ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste în urmă cu 17 ani și cum arătau atunci. FOTO

Povestea Prințului William cu Kate Middleton nu este una chiar de basm, precum mulți ar fi tentați să creadă. Până să ajungă în fața altarului, cei doi au avut de trecut multe hopuri și obstacole.

Citește și: Cerceii favoriți ai lui Kate Middleton, neașteptat de ieftini!Orice fetiță a avut în copilărie acest model de tortițe

S-au cunoscut în urmă cu 19 ani, în cadrul Universității St. Andrews, când au devenit colegi de facultate. Kate deja ar fi fost îndrăgostită de prinț, în liceu alegându-se cu porecla „prințesa în așteptare'. Nu i-a fost greu să ajungă la inima lui William, numai că partea dificilă a început abia după ce au început o relație. Legătura dintre cei doi a fost constant pusă la încercare mai mulți ani, timp în care s-au certat și s-au împăcat. Nu se știe cât de greu a fost pentru William, însă pentru actuala ducesă cu siguranță a fost dificil să își vadă alesul inimii la brațul altor femei.

În fine, după o relație lungă, de 8 ani, Majestatea sa a luat, în sfârșit, decizia mult așteptată de toată lumea, și mai ales de Kate. După ce dragostea lor a fost supusă mai multor teste, Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate, într-o vacanță din Kenya. Kate a primit inelul de logodnă care a aparținut prințesei Diana, un inel din aur de 18 karate, decorat cu un safir spectaculos, de formă ovală înconjurat de diamante, potrivit substanțial.ro.

Citește și: Prințul Louis a împlinit 2 ani! Fiul lui Kate Middleton a transmis un mesaj cu subînțeles, în timpul pandemiei de coronavirus, iar fotografiile au devenit virale

9 ani de la „nunta secolului”

Au trecut nu mai puțin de 9 ani de la nunta Prințului William și Kate Middleton. După luni de pregătiri, cei doi se căsătoreau la Westminster Abbey, în fața familiei, prietenilor, apropiaților, dar și publicului larg. Prințul a venit însoțit de fratele lui, în timp ce mireasa a purtat o rochie de culoarea fildeșului, semnată Sarah Burton (director artistic al casei Alexander McQueen) și a fost condusa spre altar de către tatăl ei.

Citește și: Ce rol vor avea Kate Middleton și Prințul William în perioada crizei produse de coronavirus.Regina Elisabeta a II-a își pregătește nepotul să-i ia locul!

Întregul eveniment a fost la fel de emoționant precum cererea în căsătorie. Prințul William a ales un moment special, într-un loc special pentru a pune întrebarea care avea să-i schimbe viața. A făcut totul ca la carte, a îngenunchiat pe veranda cabanei și a cerut-o pe Kate pe data de 20 octombrie 2010, potrivit verdict.ro.

„Continentul african are un loc special în inima mea. Tatăl meu ne-a dus pe mine și pe fratele meu acolo la scurt timp după ce mama a murit. Niciun loc nu mi s-a părut mai potrivit decât Kenya pentru a o cere în căsătorie pe Katherine.', a povestit Prințul.

După logodnă și nuntă lucrurile s-au așezat, liniștea s-a așternut și la 3 ani de la căsătorie au venit și copiii: Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (2 ani).

Citește și: Cei trei copii ai lui Kate Middleton adoră un aliment pe care toți ceilalți îl urăsc!Mezinul, Louis, este cel mai mare fan

Cei doi sunt apreciați și extrem de iubiți de britanici, iar Kate se afișează mereu zâmbitoare, încrezătoare și plină de optimism.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și: Cum a cucerit-o Prințul William pe Kate Middleton, în urmă cu 16 ani.Ducesa i-a dezvăluit secretul… din bucătărie!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter