Adelina Damian, critici la adresa Războinicilor de la Survivor: „Nu ne-au luat apărarea...”

Publicat pe

Adelina Damian a avut mai multe dezvăluiri de făcut despre ceea ce se petrece în echipa Războinicilor de la Survivor. Aceasta a susținut că fetele din echipa albastră erau nevoie să își ia singure apărarea în cazul în care erau jignite de către Faimoși, în timp ce ea și Maria Chițu săreau în apărarea băieților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România după ce a avut cele mai puține voturi din partea celor de acasă. Aceasta a oferit primele declarații despre experiența din Republica Dominică în emisiunea Teo Show. Fosta Războinică a vorbit și despre scandalul care a luat naștere între fetele și băieții din echipa albastră.

Adelina Damian, critici la adresa Războinicilor de la Survivor: „Nu ne-au luat apărarea...'Adelina Damian, critici la adresa Războinicilor de la Survivor: „Nu ne-au luat apărarea...'

Adelina Damian a mărturisit că a fost deranjată de faptul că băieții din echipa Războinicilor nu le luau ei și Mariei Chițu nicioadată apărarea în cazul în care erau atacate de Faimoși. Adelina a fost deranjeată de această atitudine a colegilor ei pentru că ea și Maria le luau mereu apărarea băieților. În ultima perioadă, Adelina Damian și Maria Chițu s-au apropiat foarte mult la Survivor România.

Citește și: Albert de la Survivor îi dă replica Mariei, în conflictul dintre Războinici:”Ai greșit și…”

Citește și: Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre nașterea bebelușului:„Mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi'

Citește și: Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express:„Credeam că sunt pregătită, dar… nu!'

Citește și: Fulgy, acuzații grave din partea cazinoului de unde a fost dat afară:„Punea în pericol siguranța clienților'

Adelina Damian, despre relația cu Maria Chițu la Survivor

Adelina Damian a declarat că nu a fost vorba de o rivalitate între fete și băieți și că ea a simțit să se apropie mai mult de Maria Chițu nu pentru a forma o alianță la Survivor, ci pentru că a simțit-o ca pe o soră mai mică.

„Nu este nicio rivalitate între fete și băieți. Sunt convinsă că dacă nu s-ar fi introdus acea regulă de trei în cadrul emisiunii, fetele ar fi zburat de mult.

Așa cum a spus și Andreea, nu prea poți să compari fetele cu băieții din punct de vedere sportiv.

Și tendința în general, și în sezonul trecut și acum, a fost ca fetele să fie scoase primele din competiție.

Nu a fost vorba de o rivalitate. Am simtit să fiu alături de Maria. Ea este un copil foarte bun, usor impulsiv, dar am simțit nevoia să îi fiu ca o soră mai mare, care să o învețe de bine', a declarat Adelina Damian de la Survivor, la Teo Show.

Adelina Damian, despre băieții de la Războinici

Adelina Damian a mai declarat că și-ar fi dorit ca băieții din echipa Războinicilor să le ia apărarea ei și Mariei în fața Faimoșilor pentru că ele mereu au sărit în apărarea lor. Aceasta spune că și-ar fi dorit să vadă aceeași susținere și din partea celor trei băieți din echipă, Andrei Dascălu, Albert Oprea și Marius Crăciun.

Au fost multe momente în care băieții de la noi din echipă nu au simțit să dea o replică Faimoșilor sau să zică ceva în apărarea noastră și au fost momente când eu și Maria le-am luat lor apărarea.

Mi se pare ciudat că noi ca fete ne luptam cu Faimoșii să ne suținem colegii, să nu îi lăsăm pe Faimoși să zică ceva rău de ei, iar invers nu prea a fost așa”, a mai declarat Adelina Damian în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter