Alex Bodi, despre femeile din viața lui: "Pot să fiu cu cine vreau. Nu există capitol încheiat pentru mine"

Publicat pe

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu și spune că, după tot ce i s-a întâmplat, a reușit să își dea seama care sunt persoanele care țin la el cu adevărate și care sunt cele care trebuie îndepărtate. Pe de altă parte, afaceristul a vorbit și despre femeile din viața lui. Mai exact, Daria Radionova, Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a trecut printr-o perioadă mai dificilă, însă deznodământul a fost unul fericit, având în vedere că afaceristul a fost eliberat din arestul la domiciliu. Într-un interviu pentru Antena Stars, Alex Bodi a vorbit despre cele trei femei din viața lui. Iulia Sălăgean, fosta soție a omului de afaceri cu care are și o fetiță, i-a fost alături acestuia în perioada dificilă pe care a traversat-o.

Totuși, cei doi sunt implicați în același dosar, așa că lui Alex Bodi nu îi este permis să aibă contact cu ea, ceea ce afectează și timpul petrecut cu fetița.

Noi nu putem vorbi în momentul de față, e puțin complicat, o să am răbdare cum am răbdat 6 luni de zile. E vorba despre creșterea unui copil, nu vreau să mă amestec că nu vreau să afirm anumite lucruri deplasate, dar eu zic că o sa fie bine. Îi mulțumesc, ea o femeie cerebrală, ea știe exact cum stau lucrurile, ea știe pentru ce a fost chemată acolo, știe ce mi s-a întâmplat' a spus Alex Bodi despre Iulia Sălăgean, potrivit spynews.ro.

Alex Bodi, despre femeile din viața lui: "Pot să fiu cu cine vreau. Nu există capitol încheiat pentru mine"Alex Bodi, despre femeile din viața lui: "Pot să fiu cu cine vreau. Nu există capitol încheiat pentru mine"

Alex Bodi, despre Iulia Sălăgean

Alex Bodi a fost întrebat dacă Iulia Sălăgean mai are sentimente pentru el sau nu. Acesta a spus că nu se poate pronunța. Aceeași atitudine a avut-o și în momentul în care a fost întrebat dacă el mai are sentimente pentru mama fetiței lui.

„Nu pot să mă pronunț și nu vreau să pun lucrurile astea. Dacă erau să fie lucrurile altfel, erau. Nu vreau să intru în discuțiile astea pentru că nu are niciun sens, mai ales că am interdicția să fac anumite declarații direct sau indirect', a mai declarat Alex Bodi.

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV:'A fost agresiv cu mine'

Cityește și: Alex Bodi a dat-o în judecată pe fosta soție, Iulia Sălăgean.Femeia l-a acuzat de agresivitate

Ciește și: Fulgy de la Clejani povestește cum a fost arestat în Thailanda:'I-am dat mare palmă și a leșinat'

Citește și: Daniela Gyorfi se operează, după ce i s-a spart un implant mamar:„Mă doare, mi-a crăpat pur și simplu proteza'

Alex Bodi, despre relația cu Daria Radionova

Alex Bodi părea că are o relație frumoasă de iubire cu Daria Radionova, asta până când cei doi s-au despărțit. Chiar dacă și-au aruncat cuvinte grele, Alex Bodi a declarat că a fost o dispută de moment și apreciază faptul că i-a fost alături în momentele dificile.

Eu nu m-am certat, a fost o decizie, a fost o scânteie de-a ei, scânteile țin puțin, se aprind și se sting. Oamenii se bucură de răul anumitor persoane. Problema românilor e că mulți de critică pentru ceea ce ei nu pot să fie niciodată. Am apreciat-o enorm de mult tocmai pentru felul și caracterul pe care l-a avut și că mi-a fost alături, am considerat că e o femeie pe care și-ar fi dorit-o orice bărbat să o aibă alături', a declarat Alex Bodi despre Daria Radionova.

Ce simte Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu

Întrebat despre Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a spus că a iertat-o pentru ce s-a întâmplat în trecut.

Știi ce am învățat în timpul ăsta, toate persoanele care ți-au făcut rău sau au vrut să-ți facă rău, dacă tu le ierți ești cel mai puternic posibil, mai ales cele care ți-au făcut rău și așteaptă să te răzbuni. Nu, mai ales dacă le ierți ești cel mai împăcat sufleteșe și cel mai liniștit', a spus Alex Bodi.

Totuși, acesta a spus că Bianca Drăgușanu nu este un capitol închis întrucât pentru el nu exisă așa ceva.

Nu există capitol încheiat pentru mine în lumea asta niciodată. Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau', a mai spus omul de afaceri.

Sursa Foto: Instagtam

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter