Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gina Pistol după naștere: "Lipsa somnului..."

Publicat pe

Deși este cea mai fericită mamă, Gina Pistol mărturisește că, la pachet cu cele mai speciale momente dăruite de fiica ei, au venit și unele probleme de sănătate. Iată cu ce se confruntă vedeta la scurt timp după ce a născut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pentru Gina Pistol faptul că a devenit mamă la 40 de ani, când nici prognosticurile medicilor nu-i mai dădeau nicio șansă, a fost o minune, însă acum vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, cauzate, în mare parte, de oboseală și de stres. Proaspăta mămică mărturisește că, de când a venit pe lume Josephine, și viața i-a devenit mult mai plină, consecințele noului ritm de viață și-au făcut apariția.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gina Pistol   după naștere: "Lipsa somnului..."Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gina Pistol   după naștere: "Lipsa somnului..."

Gina Pistol, probleme de sănătate la scurt timp după naștere

Deși se declară cea mai fericită femeie din lume, odată cu venirea pe lume a fiicei sale și a lui Smiley, Gina Pistol recunoaște că maternitatea a adus cu sine unele schimbări neașteptate. Vedeta, care obișnuiește să-și țină la curent fanii de pe conturile de socializare, nu s-a sfiit să mărturisească faptul că, din cauza ritmului mult mai alert de viață produs odată cu venirea pe lume a micuței sale, au intervenit unele probleme de sănătate…

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: soție, mamă, iubită, gospodină și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecință pe care o observ, în cazul meu, este căderea părului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnită, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifică și mai mult căderea părului', le-a mărturisit Gina fanilor ei de pe Instagram.

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol după naștere. A slăbit o măsură la haine, în doar o lună

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți: „Fata e cuminte, doarme pe muzică!”

Citește și: Roxen, reprezentanta României la Eurovision, despre lupta cu depresia: „Uneori, stau singură, respir adânc…”/ INTERVIU

Citește și: Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr: „Relația lor…'

Citește și: Anca Serea, adevărul despre cea de-a șaptea sarcină: 'Am niște probleme destul de grave'

Ce spune despre viața de mămică

Pentru Gina Pistol și Smiley, venirea pe lume a micuței Josephine a fost un miracol îndelung așteptat. Chiar dacă se bucură enorm de rolul de mămică, vedeta nu neagă că nu a avut parte și de dificultăți.

'Mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg', scria Gina la scurt timp după ce a devenit mamă.

Ulterior, vedeta a vorbit cu onestitate și despre prima sa experiență în calitate de mamă.

Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… (…) Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic’, a povestit Gina Pistol.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter