Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului: "Mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la Raul"

Publicat pe

Alina Ceușan a dezvăluit, în sfârșit, sexul bebelușului. Vedeta trece printr-o serie de emoții în toată această perioadă, înainte de a deveni mamă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La finalul lunii septembrie, Alina Ceușan anunța că este însărcinată pentru prima oară. La jumătate de an de la nunta cu Raul Tișa, bărbatul pe care-l iubește deja de opt ani, Alina Ceușan anunța că i se îndeplinea dorința de a deveni mamă.

Ultimul an a fost, cu siguranță, cel mai bun și cel mai fericit pentru vedetă, care a avut parte de aventura vieții, la „Asia Express, iar la scurt timp după ce s-a întors a rămas însărcinată!

Citește și: Schimbări majore în viața Lidiei Buble, după despărțirea de Răvan Simion.Artista s-a mutat în casă nouă

În septembrie, cea mai cool blondă din Instagramul românesc urmează să devină mamă.

Și cum cea mai mare curiozitate rămâne la acest moment care este sexul bebelușului, iată că Alina Ceușan a spus pentru Elle că va fi mamă de… băiat.

Alina Ceușan: Va fi o perioadă de tranziție de la „te așteptăm' la „ești aici'

Raul, avem un copil, this is real' (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el.

Citește și: Margherita de la Clejani rupe tăcerea după accident:„Sunt imună la părerile celorlați. Voi merge într-o altă direcție, poate ajung precum Angelina Jolie'

Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm' la „ești aici'.

În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a mai spus Alina Ceușan pentru sursa menționată.

Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului: "Mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la Raul"Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului: "Mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la Raul"

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Raluca Podea nu a iertat-o pe Brigitte! Fosta iubită a lui Florin Pastramă, reacție dură în cazul conflictului dintre brunetă și fiul ei:„O să plătească cu vârf și îndesat!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter