Bianca Pop, dată afară din restaurant după ce a făcut scandal! Beată moartă, fosta ispită de la Insula Iubirii a continuat să înjure și în taxi

Publicat pe

Bianca Pop, devenită celebră în rolul de ispită la Insula Iubirii, s-a remarcat de la început prin controversele iscate, însă cea mai recentă ieșire a ei întrece orice imaginație!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

De-a lungul timpului Bianca Pop, sexoasa ispită de la Insula Iubirii, a fost mereu în atenția fanilor, dar și a tabloidelor, aparițiile, dar și declarațiile ei incendiare, scoțând-o din anonimat… Ce-i drept, nu întotdeauna în mod pozitiv, dacă stăm să ne gândim că, la un moment dat, declara că prețul unei nopți de amor cu ea este 100.000 de euro!

Citește și: Brigitte Pastramă, de urgență la spital după scandalul cu fiul său: „În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și…”

Mă duc să le sparg restaurantul!

Recent, Bianca Pop a fost protagonista unor momente mai mult decât janente, după ce, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a fost dată afară dintr-un restaurant, unde a făcut scandal, scrie cancan.ro. Jignită de gestul personalului restaurantului, bruneta și-a vărsat oful asupra taximetristului siderat de situație…

'Am card, n-am cash, [email protected]#[email protected] În 2020 nu poți să plătești cu cardul? Bă#$%… Mamăăăă, ce nervi am! Duminică plec din România, șase luni! Te distrug! Mamăăăă, ce nervi am!', a urlat Bianca.

Victor, sună-mă, frate!', a mai bălmăjit ea, adresându-i-se, probabil, unui cunoscut. 'Pentru o sută de euro? Pentru o femeie care are poșetă de 6.000 de euro și pantofi de 800 de euro…', a continuat ea agitată.

La scurt timp, i s-a adresat taximetristului cu „fă”, după care a continuat să amenințe.

'Bagă muzică, fă, du-mă acasă, că sparg toată țara. Dă mai tare, mânca-ți-aș @#$%', a mai zis ea. Iar la scurt timp, a concluzionat… 'Mă duc să le sparg restaurantul!', și-a încheiat ea discursul halucinant.

Citește și: Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Vedeta de la ProTV are probleme de sănătate: 'Mi-am făcut testul pentru COVID-19'

A apelat de multe ori la bisturiu

În rol de ispită pe „Insula Iubirii’, Bianca Pop nu a ezitat să-și dezgolească sânii în ținute extrem de provocatoare și se mândrește cu felul în care arată acum. Însă, în urmă cu 13 ani, bruneta nu avea nicio operație estetică, iar hainele pe care le purta atunci îi ascundeau decolteul, de care nu era deloc încântată.

Citește și: Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, rupe tăcerea și face declarații halucinante, după scandalul cu mama lui: 'Eu am mai dormit pe bancă, pe la metrou'

Bianca Pop, dată afară din restaurant după ce a făcut scandal! Beată moartă, fosta ispită de la Insula Iubirii a continuat să înjure și în taxiBianca Pop, dată afară din restaurant după ce a făcut scandal! Beată moartă, fosta ispită de la Insula Iubirii a continuat să înjure și în taxi

Odată cu îmbunătățirea situației financiare, Bianca a umblat și la formele sale. Astfel, și-a mărit sânii, buzele și și-a operat nasul. Totodată, și-a tatuat sprâncenele, poartă extensii de gene și este foarte bronzată. Cu look-ul actual, ispita face furori și nu are nici o problemă să recunoască faptul că este o femeie „scumpă’, cu pretenții de la bărbații din viața ei.

Dacă tot vă macină gândul cum arătam fără operaţi estetice, uitaţi aici doua poze unde sunt 100% naturală, aveam 18 ani şi una de acum. Nu îmi este ruşine să recunosc că am apelat la bisturiu! Dimpotrivă! Nu consider că frumuseţea mea stă în rinoplastie, buze şi silicoane (…)', a spus Bianca, în dreptul unor fotografii cu ea din perioada când era naturală 100%. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter