Anamaria Prodan s-a dus la mănăstire și a cerut sfatul preotului. Cu cine s-a fotografiat

Publicat pe

În ultimele luni, s-a tot speculat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța. Traversând o perioadă dificilă din cauza acestui scandal, Anamaria Prodan și-a dorit să se liniștească și să se regăsească. Drept urmare, impresara a apelat la preotul Ciprian Grădinaru de la Mănăstirea Sihăstria.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan traversează o perioadă mai dificilă. În ultimele luni, s-a tot speculat că ea și Laurențiu Reghecampf vor divorța. Chiar dacă, la un momentdat, Reghe a confirmat zvonul divorțului, Anamaria Prodan s-a luptat din răspuderi să dovedească că mariajul lor funcționează în continuare și că iubirea dintre ei este idestructibilă.

Anamaria Prodan s-a dus la mănăstire și a cerut sfatul preotului. Cu cine s-a fotografiatAnamaria Prodan s-a dus la mănăstire și a cerut sfatul preotului. Cu cine s-a fotografiat

Chiar și așa, se pare că Anamaria Prodan a avut nevoie de ajutor spiritual pentru a traversa această perioadă, dar și pentru a se regăși și liniști din punct de vedere sufletește. Mulți dintre noi, atunci când simțim că am ajuns la capătul puterilor sau trecem prin perioade mai grele, apelăm la ajutor duhovnicesc.

Citește și: Cum arată apartamentul Alexiei Eram.Are o terasă imensă

Citește și: Bunica Laurei Cosoi, detalii neștiute despre relația actriței cu Smiley:„Replicile pe care i le-a dat el…'

Citește și: Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot:„Nu vreau să mă mai…'

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:„Uneori nu e doar despre succes'/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan s-a dus la mănăstire și a cerut sfatul preotului

În toată această perioadă dificilă pentru ea, Anamaria Prodan s-a rugat și a mers la biserică. Se pare că aceasta a cerut ajutorul și sfaturile preotului Ciprian Grădinaru de la Mănăstirea Sihăstria. Părintele Ciprian mai este numit și chirurgul sufletelor. În plus, acesta este cunoscut pentru că mai multe vedete au apelat la ajutorul lui pentru harul pe care îl are, potrivit playtech.ro.

Preotul Ciprian Grădinaru slujește într-o biserică micuță din București, iar Anamaria Prodan l-a întâlnit l-a întâlnit la Catedrala Neamului. Impresara s-a fotografiat alături de părintele Ciprian și a publicat imaginea pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan, mesaj de ziua lui Reghe

Recent, Laurențiu Reghecampf a împlinit vârsta de 46 de ani, iar nu a lăsat să treacă neobservată o așa zi specială. Aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care apare toată familia. Odată cu imaginea a venit și mesajul plin de iubire adresat lui Reghe.

Te iubim soarele nostru. Noi suntem unul. La mulți ani suflet de vis. La mulți ani universul nostru’, a scris aceasta.

În ultimele luni s-a tot scris că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța. Deși antrenorul a declarat public că în căsnicia sa există probleme, impresara a negat toate afirmațiile. Mai mult decât atât, aceasta a subliniat în nenumărate rânduri că în mariajul ei totul merge absolut perfect.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter