Anamaria și Tudor Ionescu, despre dificultățile întâmpinate în postura de părinți: "Nu este foarte ușor". Ce spun despre al doilea copil/ INTERVIU

Publicat pe

Anamaria și Tudor Ionescu sunt mereu cu zâmbetul pe buze, optimiști și vâd viața în toate culorile posibile. De curând, fiica lor a împlinit trei ani și au petrecut într-un cadru restrâns, pe fondul pandemiei de coronavirus. Cei doi părinți se simt împliniți, dar recunosc că nu este deloc ușor. Cei doi ne-au povestit cu ce dificultăți s-au confruntat în calitate de părinți și dacă mai au de gând ssau nu să facă un copil!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Aveți o minunăție de fetiță care deja a crescut mult și bănuiesc că are personalitatea conturată. Ce trăsături și ce calități a moștenit de la fiecare dintre voi?

A: Mulțumim muuult! Eu zic că seamănă cu amândoi. Adică este încăpățânată, energică, iubitoare, perseverentă.

T: Despre calități, vom vedea mai târziu, când o putea să ți le exprime mai bine. Calitățile trebuie descoperite-n timp și șlefuite. Doar așa va ști să și profite de ele. Cât despre defecte? Ce-nseamnă defecte? (zâmbește)

Citește și: Bianca Drăgușanu, anunț suprinzător, la câteva luni de la divorțul de Alex Bodi:„Urmează a treia căsătorie!'

În ce spirit ați hotărât să o creșteți / educați? Acum există foarte multe probleme  și dileme cu grădinițele  și școlile particulare sau de stat, chiar și opțiunea homeschooling-ului…

T: Eu cred că, așa cum sunt părinții, așa vor fi și copiii. Educația, înainte de toate, pleacă de-acasă. Trebuie să fim atenți la noi, în primul rând, pentru că noi suntem primul ei exemplu. Dacă noi greșim, și ea va greși; aici trebuie să fim noi pe fază, deocamdată.

A: De vreo doi ani ne tot gândim la grădiniță. Ne-am interesat în stânga și în dreapta, și am ajuns la concluzia că o vom duce la o grădiniță privată care ne-a plăcut foarte mult. Aveam în plan  să  înceapă  în  toamnă,  dar  nu știm cum vor evolua lucrurile în ceea ce privște pandemia aceasta.

Citește și: Au fost reluate filmările pentru Te cunosc de undeva, după ce vedetele de la Antena 1 infectate cu COVID-19 s-au vindecat

Ilinca este fata mamei sau fata tatălui? Sau… alternativ, după cum îi convine ei?

A: Răspunsul corect este: după cum îi convine ei. (râde)

T: Ilinca este fata noastră. Așa cum nu pot înțelege cum e posibil ca niște părinți  cu  mai  mulți  copii  să  aibă preferințe, tot așa nu pot să-nțeleg ideea de-a crește un copil, băgându-i în cap că unul dintre părinți este mai bun decât celălalt.

Citește și: Prima vacanță în trei! Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au plecat la mare.Imagini rare cu cei doi și fiul lor, surprinse la plajă

Încă de  prin  2018   ne-ați „amenințat că va veni și al doilea copil… Pe măsură ce trece timpul, vă doriți și mai mult sau, văzând-o pe Ilinca cum crește, începeți să vă speriați de responsabilități?

T: Prin simplu fapt că ne-am născut, până vom muri, vom avea responsabilități, așa cum și Ilinca are deja responsabilități pentru vârsta ei, și va avea toată viața responsabilități. Printre altele, a fi responsabil stă la baza ta ca om pe pământu ăsta.

A: Nu este foarte ușor să ai un copil. Dar recunosc că mi-ar plăcea mult ca Ilinca să aibă un frate sau o soră.

Citește și: Mihaela Rădulescu, la 51 de ani!Secretele vedetei pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat

Anamaria și Tudor Ionescu, despre dificultățile întâmpinate în postura de părinți: "Nu este foarte ușor". Ce spun despre al doilea copil/ INTERVIUAnamaria și Tudor Ionescu, despre dificultățile întâmpinate în postura de părinți: "Nu este foarte ușor". Ce spun despre al doilea copil/ INTERVIU

Sursa foto: Facebook, Instagram, Lilebuba

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter