Meghan Markle și Prințul Harry au adoptat un labrador pe care l-au botezat P**a! Numele are o semnificație specială pentru ei

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit în sfârșit numele celui mai nou membru al familiei lor, un superb labrador negru adoptat, dar și semnificația sa specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după nunta lor, în vara anului 2018, Meghan Markle și Prințul Harry, ambii mari iubitori de animale, au adoptat dintr-un adăpost un simpatic labrador negru, dar au ținut secret numele lui până recent, acesta fiind dezvăluit în noua biografie regală Finding Freedom.

Labradorul le amintește de începuturile poveștii lor de iubire

Confrom autorilor biografiei, Omid Scobie și Carolyn Durand, cei doi foști Duci de Sussex au amintiri speciale legate de țara datorită căreia labradorul și-a primit numele. Chiar dacă în limba română este greu de pronunțată fără să stârnească râsul sau… pudibonderia, din cauza semnificației sale, Pula este moneda curentă din Botswana, locul unde Meghan Markle și Prințul Harry au avut cea de-a treia lor întâlnire, dar, de asemenea, înseamnă „ploaie” în setswana, limbă vorbită în Africa de Sud și Botswana.

Dat fiind că ploaia este o raritate în Botswana, o țară cu climă uscată, și deci considerată valoroasă, moneda națională a fost denumită astfel.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: „Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”/ EXCLUSIV

Meghan Markle și Prințul Harry au adoptat un labrador pe care l-au botezat P**a! Numele are o semnificație specială pentru eiMeghan Markle și Prințul Harry au adoptat un labrador pe care l-au botezat P**a! Numele are o semnificație specială pentru ei

Meghan a renunțat la unul dintre câinii ei din cauza lui Harry

Meghan Markle a avut dintotdeauna câini și obișnuia să-i salveze din adăposturi și pe vremea când era actriță. Din păcate însă, recent s-a aflat că fosta Ducesă de Sussex a fost silită să renunțe la iubitul ei patruped Bogart, deoarece acesta nu-l are deloc la suflet pe Prințul Harry. Drept urmare, Meghan l-a lăsat pe Bogart în Canada încă din momentul în care s-a mutat în Marea Britanie.

Deși s-a speculat că, odată cu mutarea la Los Angeles, simpaticul Bogart, un metis de Labrador cu ciobănesc german, se va întoarce la familia sa, se pare că Meghan a decis altceva… Iar asta deoarece câinele ei, cel mai probabil din gelozie, fiindcă și el este iubitor de câini, nu-l suporta deloc pe Harry.

Citește și: Masca de protecție devine obligatorie în București. Spațiile vizate de autorități

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter