Anda Adam și iubitul ei s-au logodit: „Inelul e prea scump. E în seif”

Publicat pe

Anda Adam și iubitul, Yosif Eudor Mohaci, ei s-au logodit. Anda Adam a decis să nu-și mai ascundă noua relație, așa că s-a afișat în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci. Totuși, relația lor este din ce în ce mai serioasă și a evoluat rapid. Artista a mărturisit la „Bravo, ai stil! Celebrities' că Yosif a cerut-o de soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anda Adam și iubitul, Yosif Eudor Mohaci, ei s-au logodit. În această vară, Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere, însă nu cu divorțul, care era oarecum așteptat, ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre, în timp ce ea este încă măritată. Cert este că relația dintre Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, merge din ce în ce mai bine.

Anda Adam și iubitul ei s-au logodit: „Inelul e prea scump. E în seif'Anda Adam și iubitul ei s-au logodit: „Inelul e prea scump. E în seif'

Artista este foarte fericită alături de Yosif. În plus, acesta i-a făcut o surpriză de proporții și a cerut-o în căsătorie. Anunțul a fost făcut chiar de către Anda Adam în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities', de la Kanal D, unde este concurentă.

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii și cine o va ajuta la creșterea fetiței:„În primii doi ani…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel:„A fost un exemplu'

Citește și: De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei:„Nu mă ascund cu absolut nimic'

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:„Ceea ce s-a întâmplat între noi două…'

Anda Adam și iubitul ei s-au logodit

Anda Adam a anunțat la „Bravo, ai stil! Celebrities' că ea și iubitul ei s-au logodit. Artista a profitat de momentul defilării pentru a oferi vestea cea mare. Cu ajutorul scenariului pentru prezentarea ținutei ei, Anda Adam a mărturisit că s-a logodit. Însă, inelul de logodnă cu care artista a venit la filmări nu a fost cel real. Pe cel autentic l-a lăsat acasă pentru că este o bijuterie foarte scumpă și i-a fost teamă să nu o piardă.

Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentines Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!', a declarat Anda Adam, care s-a logodit cu iubitul ei.

Anda Adam a orimit felicitări pentru logodna ei din partea colegilor de platou. Artista era vizibil foarte emoționată, dar și foarte fericită.

Cine este iubitul Andei Adam

Bărbatul care i-a furat inima Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci și este din Arad. Acesta a locuit o vreme în Elveția și în Franța iar în România are nenumărate afaceri. Yosif a mai fost și el căsătorit, iar din prima căsnicie are o fiică, la fel ca Anda, în vârstă de 5 ani, pe nume Nicole. În 2018, omul de afaceri s-a căsătorit în Cipru, la Limassol, într-o locație de vis. Din păcate, mariajul dintre el și Ioana, o blondă superbă, nu a mers, cei doi divorțând recent. Foștii soți au rămas însă în relații amiabile, de dragul fiicei lor.

În această vară, Yosif sau Joseph, cum îi spun prietenii, a întâlnit-o pe Anda Adam, iar de atunci sunt de nedespățit.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter