Andreea Bălan, acuzații grave la adresa tatălui ei: "Mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă". Săndel Bălan a reacționat dur

Publicat pe

Andreea Bălan și tatăl ei, Săndel Bălan, nu și-au vorbit foarte mult timp. Artista, invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, a dezvăluit care au fost adevăratele motive care au dus la cearta dintre ea și tatăl ei. Însă, Săndel Bălăn reacționează și contrazice spusele fiicei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Săndel Bălan nu și-au vorbit foarte mult timp. Acesta a fost impresarul și compozitorul melodiilor interpretate de trupa Andre. Motivul rupturii dintre tată și fiică a fost reprezentat de niște sume mari de bani, dar și de faptul că Săndel Bălan avea un comportament foarte dur. Andreea Bălan a mărturisit că tatăl ei o bătea ca să urce pe scenă.

Andreea Bălan, acuzații grave la adresa tatălui ei: "Mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă". Săndel Bălan a reacționat durAndreea Bălan, acuzații grave la adresa tatălui ei: "Mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă". Săndel Bălan a reacționat dur

E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat', a declarat Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță”.

Andreea Bălan a fugit la 18 ani de acasă

Ba mai mult, Andreea Bălan a dezvăluit că la 18 ani a plecat de acasă în momentul în care a descoperit că Săndel Bălan îi cheltuise toți banii. Artista a mai spus că și-a iertat tatăl în momentul în care a devenit și ea părinte.

La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte',  a mai povestit Andreea Bălan despre tatăl ei, Săndel Bălan.

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat”

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire'

Citește și: Madonna a publicat o fotografie controversată cu fiica ei.De ce a fost criticată Lourdes

Săndel Bălan răspunde acuzațiilor fiicei sale

Săndel Bălan a reacționat după declarațiile făcute de fiica sa în podcastul lui Cătălin Măruță. Acesta o contrazice pe Andreea Bălan și spune că motivul pentru care trupa Andre s-a destrămat a fost cu totul altul decât cel declarat de artistă.

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri.

Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei. N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa', a declarat Săndel Bălan, pentru Click!

Săndel Bălan spune că nu o bătea pe Andreea Bălan

De asemenea, susține că nu este adevărat faptul că o bătea pe Andreea Bălan ca să urce pe scenă.

A spus că am bătut-o? Am smucit-o o dată, când puneam nişte gresie în bucătărie. A sărit pe ea şi s-a spart. Atunci am smucit-o şi altădată nu a salutat când a intrat într-o cabină unde erau artişti mari. N-am înţeles de ce se expune, ca să-i facă lui Măruţă audienţă!', a mai spus tatăl Andreei Bălan.

Acesta a spus că despărțirea de mama Andreei Bălan a fost pe cale amiabilă și că s-a petrecum acum 5 ani, nu 7.

La vremea aceea am dat o declaraţie, că nu mai suntem o familie, dar ne vedem săptămânal. E o despărţire amibială. Dar nu acum 7 ani, când a zis ea, ci acum 5 ani, când a plecat la Bucureşti să o ajute cu fetele', a mai spus Săndel Bălan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter