Andreea Esca a testat trendurile de machiaj ale sezonului primăvară/vară 2017

Publicat pe
Andreea Esca a testat trendurile de machiaj ale sezonului primăvară/vară 2017Andreea Esca a testat trendurile de machiaj ale sezonului primăvară/vară 2017

 

La început de primăvară, vedetele s-au relaxat la un brunch testând diverse tipuri de make-up inspirate de trendurile sezonului.  Deși diferite ca personalitate și stil vestimentar, Ada Condeescu, Andreea Esca și Diana Dumitrescu au fost de acord că machiajul natural este rețeta perfectă pentru un chip frumos.

Cu o zi înainte de Ziua Internațională a Femeii, vedete și bloggeri s-au reunit la un party plin de culoare, în cadrul căruia invitatele au fost răsfățate cu o sesiune de machiaj oferite de profesioniști.

Andreea Esca, Diana Dumitrescu și Carmen Negoiță au ales să își 'accesorizeze' machiajul cu vremea de afară optând pentru ținute înflorate.  Însă indiferent de ținută, machiajul s-a axat pe trendurile primăvară-vară MAC, menite să sublinieze frumusețea naturală  a unei femei.

Oana Popoiag

Foto PR

Citește și:

Andreea Esca e încântată de iubitul fiicei sale

Fotografii de colecție: Andreea Esca și Alexandre Eram acasă la ei acum 17 ani

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter