Angelina Jolie rupe tăcerea la 4 ani de la divorțul de Brad Pitt: "A fost decizia corectă". Motivul puternic care a dus la separarea de actor

Publicat pe

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în urmă cu patru ani, separarea lor fiind pe primele pagini ale ziarelor din presa internațională. A fost catalogat drept unul dintre cele mai puternice divorțuri din showbiz și dat fiind că cei doi nu au oferit explicații clare, multă vreme s-a speculat cu privire la motivele pentru care s-a ajuns la despărțire. Acum, Angelina Jolie rupe tăcerea și spune cum s-a ajuns la o astfel de decizie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Angelina Jolie pune punct zvonurilor și speculațiilor care au circulat cu privire la divorțul de Brad Pitt. Vedeta își dorește să se desprindă, pe cât posibil, de trecut și să demonteze toate miturile care circulă pe marginea acestui subiect!

În cadrul unui interviu acordat Vogue India, Angelina Jolie explică extrem de clar că despărțirea de Brad Pitt a survenit pentru binele celor șase copii: „M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă', a ținut să menționeze actrița, care este mereu atentă la nevoie copiilor ei și are grijă ca aceștia să nu ducă lipsuri.

Citește și: Mirabela Dauer, dezvăluire tristă despre motivul pentru care a renunțat la religia iudaică și a fost pe punctul de a se călugări:„Cine mă îngropa pe mine aici…'

„Mulți au profitat de tăcerea mea, iar copiii mei citesc minciuni despre ei în media, dar le reamintesc mereu că ei cunosc cel mai bine adevărul. Sunt șase tineri foarte curajoși și puternici', a mai precizat Angelina, potrivit cancan.ro.

O relație de lungă durată cu final nefericit

Angelina Jolie și Brad Pitt aveau o poveste demnă de un scenariu de film și nimeni nu se aștepta ca despărțirea să survină după numai doi ani de căsnicie, mai ales că relația lor era una solidă, care dura de peste un deceniu.

Citește și: Giulia vrea să renunțe la cariera ei și să se retragă la țară:„Îmi doresc să am colțișorul meu'

S-au îndrăgostit chiar pe platourile de filmare și nimeni nu și-a imaginat că destrămarea mariajului lor avea să vină atât de curând.

Angelina Jolie a fost cea care a intentat divorț, cu toate că au urmat clipe teribile pentru ea. Copiii i-au fost refugiu și alinare, pentru a putea trece peste un divorț dureros.

Citește și:Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi 51 de ani! Ultima sa iubită, mesaj plin de regrete și furie:„Oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu!'

„Copiii mei mă cunosc și m-au ajutat să mă regăsesc și să îmbrățișez vindecarea. Au trecut prin multe. Am învățat din puterea lor. Ca părinți ne încurajăm copiii să îmbrățișeze ceea ce sunt și tot ceea ce simt în inimile lor că e bine să facă, apoi la rândul lor ne privesc și vor aceleași lucruri pentru noi', spunea în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Katy Perry, însărcinată cu Orlando Bloom, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a vrut să se sinucidă după despărțirea de actor: „Am clacat'

Angelina Jolie rupe tăcerea la 4 ani de la divorțul de Brad Pitt: "A fost decizia corectă". Motivul puternic care a dus la separarea de actorAngelina Jolie rupe tăcerea la 4 ani de la divorțul de Brad Pitt: "A fost decizia corectă". Motivul puternic care a dus la separarea de actor

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter