Antonia și Alex Velea, nași de botez pentru fiul lui Silviu Mircescu. Ce ținute au purtat

Publicat pe

Antonia și Alex Velea au fost nași de botez pentru fiul lui Silviu Mircescu. Cei doi artiști au fost foarte emoționați, dar și mândri pentru că au devenit părinții spirituali ai lui Tony, fiul actorului și al soției sale, Laura. Petrecerea de botez a fost una pe cinste, iar invitații s-au distrat de minune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar din dragostea lor au venit pe lume doi copii. Aceștia sunt mai fericiți ca niciodată și își sunt alături atât la bine, cât și la greu. Recent, au avut parte și de emoții de o intensitate specială. Alex Velea și Antonia au fost nași de botez pentru fiul lui Silviu Mircescu, Tony.

Antonia și Alex Velea, nași de botez pentru fiul lui Silviu Mircescu. Ce ținute au purtatAntonia și Alex Velea, nași de botez pentru fiul lui Silviu Mircescu. Ce ținute au purtat

Puțini știu faptul că Alex Velea și Antonia au o relație de prietenie strânsă cu actorul, care va juca în noul sezon din serialul „Vlad' și cu frumoasa lui soție, Laura. Drept urmare, Alex Velea și Antonia au fost, cu siguranță, foarte încântați și onorați că Silviu Mircescu și Laura i-au ales pe ei pentru a deveni părinții spirituali ai fiului lor Tony.

Citește și. Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'.Are o melodie cu Andreea Bălan

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Ana, fosta soție a lui Alex Velea, de când s-a mutat în Marea Britanie

Citește și: Vica Blochina, petrecere cu manele și dansuri pe mese de ziua de naștere!Câți ani a împlinit

Citește și: Bianca Comănici, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu:„E genul meu de bărbat'

Alex Velea și Antonia, nași de botez

Antonia și Alex Velea au devenit nași de botez și au fost emoționați și fericiți să îl creștineze pe micuțul Tony. Petrecerea de botez dată în cinstea fiului lui Silviu Mircescu a fost una pe cinste, iar Alex Velea și Antonia, dar și ceilalți invitați, s-au distrat de minune. În plus, petrecerea a fost una cu bun-gust și a avut și un dress code. Mai exact, toți invitații trebuiau să fie îmbrăcați în alb.

Alex Velea și Antonia, care au fost nași de botez, s-au conformat și ei tematicii, așa că au purtat ținute albe. În ceea ce o privește pe Antonia, aceasta a strălugit într-o rochie albă, lungă și cu spatele gol. Alex Velea nu a fost nici el mai prejos. Acesta a ales să poarte o cămașa simplă, tot albă, și o pereche de pantaloni bej.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia

După aproape 10 ani de relație, Alex Velea și-a luat inima în dinți și a rostit marea întrebare. Artistul a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe Antonia atunci când a cerut-o în căsătorie. Vedeta știa că este filmată pentru înregistrarea unui podcast, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Mă bucur că sunteți cu atâtea camere de luat vederi ca să imortalizăm momentul ăsta. E un moment foarte important în viața mea. Te-am adus aici ca să-ți spun că, de fapt, nu e un podcast, e un pretext. Vreau să-ți spun că-ți mulțumesc pentru anii în care m-ai făcut fericit. Te iubesc. Mi-au transpirat mâinile. Antonia, vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea‘, a spus Alex Velea profund emoționat.

Antonia, însă, a fost complet uimită de gestul lui Alex Velea. După ce i-a spus „Da!’, cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat. Artista a mărturisit că este șocată.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă