Benone Sinulescu s-a externat după două săptămâni. Cum se simte acum

Publicat pe

Benone Sinulescu a fost externat, după ce a petrecut două săptămâni în spital. Artistul de muzică populară a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost găsit de către soția sa inconștient, căzut în casă. Detalii de ultimă oră despre cum se simte acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a trecut prin clipe extrem de grele. Interpretul a fost găsit în casă, inconștient, de către soția lui, Elena, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

La acel moment, impresarul său a fost cel care a oferit detalii despre starea artistului de sănătate. Inițial, nu a fost internat în spital, ci a ajuns în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, iar când starea i s-a înrăutățit a fost transferat la secția UPU a Spitalului Județean Arad.

Benone Sinulescu s-a externat după două săptămâni. Cum se simte acumBenone Sinulescu s-a externat după două săptămâni. Cum se simte acum

A existat un moment în care s-a pus chiar în discuție și o intervenție chirugicală, însă până la urmă specialiștii au ajuns la concluzia că aceasta nu este necesară. Ionuț Pavel a precizat că inclusiv Raed Arafat i-ar fi propus soției artistului să meargă să-l opereze la Timișoara, însă aceasta ar fi refuzat.

Cum se simte Benone Sinulescu, după ce a fost externat

Acum, maestrul se simte mai bine, s-a întremat și a fost externat, a precizat soția lui Benone Sinulescu.

„Benone este acasă de câteva ore şi e conştient şi întremat!', a declarat Benone Sinulescu pentru playtech.ro.

O declarație privind starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a venit și din partea directorului medical al Spitalului Judeţean Arad. Lenuţa Timiş a ținut să menționeze că Benone Sinulescu a plecat din spital fiind într-o situaţie mult mai bună faţă de cea în care a sosit

„Pacientul a plecat de la noi într-o situaţie mult mai bună decât a sosit. De acest lucru pot să vă asigur', a spus medicul pentru sursa citată.

Citește și: Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu:”S-a ajuns la concluzia că…”

Citește și: Ultima discuție dintre Benone Sinulescu și fostul lui impresar, înainte să ajungă la spital:„Totul a degenerat'

Citește și: Toni Ionescu, de la Trăsniții, are o fiică superbă!Are 19 ani și calcă pe urmele tatălui ei

Citește și: Cum își menține Tudor de la Fly Project greutatea.A slăbit 41 de kg

Impresarul lui Benone Sinulescu, surprins că medicii au decis să-l externeze

Impresarul Ionuț Pavel s-a arătat surprins de faptul că medicii din Spitalul Județean Arad au decis să-l externeze după o perioadă reativ scurtă.

Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică si atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative.

Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara', a declarat Ionuț Pavel, în exclusivitate, pentru Click!

Profesor Anton Hadăr: „Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat '

La rândul lui, profesorul Anton Hadăr, apropiat al lui Benone Sinulescu, a dezvăluit că soţia artistului ar fi dorit ca medicii să-l mai ţină în spital și el însuși a făcut un apel în acest sens.

Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului', a mentionat Anton Hadăr, pentru România TV.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter