Bianca Drăgușanu, nevoită să o interneze pe fiica ei, Sofia, în spital: "Nu am avut voie să o vizitez"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe grele! Vedeta a fost nevoită să o interneze pe micuța Sofia în spital, după ce a acuzat stări de rău. Fiica blondinei și a lui Victor Slav a stat patru zile în spital, fără ca mama ei să aibă voie să o viziteze. Fetița a fost în grija bunicii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a avut parte de o perioadă extrem de grea. Vedeta a avut recent nevoie de îngrijiri medicale, însă și micuța ei a ajuns pe mâna medicilor. Mai mult, Sofia a fost chiar internată în spital, timp de patru zile. Ce probleme a avut și cum se simte acum fetița Biancăi și a lui Victor Slav.

Bianca Drăgușanu, nevoită să o interneze pe fiica ei, Sofia, în spital: "Nu am avut voie să o vizitez"Bianca Drăgușanu, nevoită să o interneze pe fiica ei, Sofia, în spital: "Nu am avut voie să o vizitez"

Fiica Biancăi Drăgușanu a fost internată 4 zile în spital

Fiica Biancăi Drăgușanu a acuzat stări de rău, astfel că mama ei a fost nevoită să ia o decizie pentru sănătatea micuței. Nu a avut încotro și a internat-o în spital, chiar în perioada în care tatăl e lipsea, fiind la munte cu noua parteneră.

Sofia a stat a avut gastroenterocolită și a stat internată timp de 4 zile pentru a se reface complet. Bianca Drăgușanu, însă, nu a avut voie să-și viziteze fiica, astfel că în spital cu micuța a stat mama vedetei. De altfel, Bianca are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, despre care susține că ar fi stâlpul familiei.

„A stat internată patru zile, a avut gastroenterocolită. Mama a stat cu ea în spital, eu nu am avut voie să o vizitez.  Mama e cel mai important pion în familie. Ea gătește, ea are grijă de mine și de Sofia', a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro. 

Citește și: Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația:„Nici nu am fost…'

Citește și: Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru reclama la videochat:„M-a întrebat banca de unde am banii'

Citește și: Ce relație au băieții cuplului Antonia – Alex Velea cu sora lor care locuieste în Italia:„Au înțeles că Maya are alt tată'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre problemele cu sarcina:„Am 17 kilograme în plus, mă dor mâinile…'

Și Bianca Drăgușanu a ajuns la spital

Și Bianca Drăgușanu a ajuns la spital, după ce a leșinat în baie. Vedeta a povestit și motivul pentru care i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie.

Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie. Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă. După ce am ajuns acasă, am băutat o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii’, a declarat Bianca.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter