Brigitte și Florin Pastramă au ieșit de la audieri. Ce pedeapsă au primit

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă trec prin momente grele, după ce au avut loc percheziții în locuința cuplului. Cei doi au fost la audieri, după ce că ar fi pus în vânzare măști contrafăcute și a fi obținut profit de pe urma lor. La acest moment, cei doi au părăsit sediul Poliției și s-ar fi luat o primă decizie în cazul lor. Iată ce pedeapsă au primit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă au ieșit de la audieri, după ce pe numele celor doi au fost puse în executare mandate de aducere. Cuplul ar fi vândut măști tot anul trecut. Bazele afacerii s-au pus în pandemie și sute de bucăți ar fi fost vândute de soții Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă au ieșit de la audieri. Ce pedeapsă au primitBrigitte și Florin Pastramă au ieșit de la audieri. Ce pedeapsă au primit

Brigitte și Florin Pastramă au ieșit de la audieri

Brigitte și Florin Pastramă au petrecut câteva ore pentru a da explicații în fața autorităților. Audierile s-au încheiat, iar soții Pastramă au fost surprinși îndreptându-se spre casă. (vezi imaginile AICI)

Brigitte și Florin nu au dorit să ofere nicio declarație, arătându-se afectați de ceea ce se întâmplă. Florin Pastramă a fost primul care a ieșit din instituție, încercând să-și protejeze soția, ambii urcând repede în mașină fără să ofere explicații.

Citește și: Imaginile care îi incriminează pe Brigitte și Florin Pastramă.Ce probe au găsit polițiștii

Citește și: Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă.Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Citește și: Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy:„Săracul, cred că trebuie să mai fie internat'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou!Când are loc cununia civilă

Ce pedeapsă au primit Brigitte și Florin Pastramă

Oamenii legi au decis să ia o primă măsură în cazul soților Pastramă, potrivit spynews.ro.

În urma audierilor, magistrații au decis ca Brigitte și Florin Pastramă să fie plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Descinderi acasă la Brigitte și Florin Pastramă

În comunicatul Poliției s-a arătat că se fac cercetări pentru infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Pe numele celor doi au fost puse în executare mandate de aducere și au fost conduși la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, se arată în comunicatul Poliției.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter