Ce face Zanni la Survivor pentru a ridica moralul echipei: „E fenomenal”

Publicat pe

Andreea Lodbă a vorbit despre experiența de la Survivor România, dar și despre colegii ei din echipa Faimoșilor. Actrița și-a caracterizat colegii de echipă, iar despre Zanni are doar cuvinte de laudă și spune că acesta este un fenomen. Andreea Lodbă a dorit să scoată în evidență calitățile Faimoșilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Lodbă a părăsit cu regret competiția Survivor România, difuzată de Kanal D, pentru că și-ar fi dorit să mai rămână. Însă, publicul a decis, iar actrița a avut cele mai puține voturi din partea oamenilor de acasă. Întoarsă în România, Andreea Lodbă și-a reluat viața ei obișnuită, revenind la normalitatea care lipsea cu desăvârșire în Republica Dominicană.

Ce face Zanni la Survivor pentru a ridica moralul echipei: „E fenomenal'Ce face Zanni la Survivor pentru a ridica moralul echipei: „E fenomenal'

Andreea Lodbă a fost invitată în emisiunea Teo Show și a vorbit despre experiențele de la Survivor România, dar și despre colegii ei din echipa Faimoșilor. Actrița și-a caracterizat fiecare coleg în câteva cuvinte. De remarcat este faptul că aceasta a vrut să scoată în evidență calitățile fiecărui Faimos.

Citește și: Andreea Lodbă de la Survivor, adevărul despre apropierile dintre Zanni și Adelina:”Am văzut o…”

Citește și: Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor:„Am fost imobilizat la pat, am învățat din nou să merg'/ EXCLUSIV

Citește și: Mioara Roman, internată iar într-un centru pentru vârstnici:„Va sta aici câteva săptămâni'

Citește și: Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă pe stradă, la adresa jurnaliștilor:„Pleacă de aici, că-ți dau…'

Andreea Lodbă, despre Faimoșii de la Survivor

Andreea Lodbă a fost nevoită să își caracterizeze colegii de la Survivor România. Despre Cosmin Stanciu spune că este un înger păzitor, despre Culiță Sterp a declarat că are un suflet bun, iar despre Zanni, spune că este fenomenal. În ceea ce o privește pe Elena Maria, Andreea Lodbă a spus că o apreciează foarte mult pentru că nu e ușor pentru o femeie să facă față traiului de la Survivor.

Cosmin: Înger păzitor. El a fost cel care a sărit după mine în bazin, îi multumesc mult.

Culită: Tata Culi, să-i dea Dumnezeu sănătate! Suflet bun, el era cel care avea grijă de toate pe insulă.

Elena Marin: Mult bun-simt. O apreciez pentru că e extrem de greu pentru o femeie să faci față acolo.

Zanni: Zanni e fenomenal, nu am ce să îi reprosez. Când echipa era cu vibe scazut ne facea sa radem, reusea sa ne aduca zambetul pe buze.

Cu cine s-a înțeles cel mai bine Andreea Lodbă la Survivor

În continuare, Andreea Lodbă a spus despre Sebastian Chitoșcă faptul că a fost un antrenor pentru ea și că acest lucru a ajutat-o. În ceea ce o privește pe Raluca Dumitru, actrița spune că este o fire vulcanică, dar ea a descoperit că are și un suflet bun. Aceeași părere o are și despre Ștefan Ciucuclescu. În final, Andreea Lodbă a spus că cel mai apropiată s-a simțit de Cucu.

Sebi: Antrenor a fost pentru mine. A mers cu mine pe majoritatea traseelor, a strigat la mine ca un antrenor, eu asa l-am simtit si ii multumesc tare mult pentru asta.

Raluca: Pot să spun că e vulcanica, dar am reusit sa o cunosc si mi-am dat seama că e foarte sufletistă. A avut acea divergentă cu Culita si imi spunea ca se gandeste la mama ei si stia ca se consuma.

Stefan: E vulcanic, dar e un suflet bun, m-a incurajat foarte mult pe traseu. Reactioneaza la nervi, dar apoi îi pare rău.

Cucu: L-am simtit ca pe un frate. Împreuna cu el am plecat in competitie, cu el m-am simtit cel mai bine, am impartasit foarte multe in comun si mi-am dat seama că venim cam din aceeasi zona.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter