Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă pe stradă, la adresa jurnaliștilor: "Pleacă de aici, că-ți dau..."

Publicat pe

Viorica de la Clejani a clacat din cauza scandalului în care este implicată familia ei și a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor care i-au pus întrebări legate de Fulgy. Viorica de la Clejani a avut o reacție similară și anul trecut, când fiica ei, Margherita, a trecut printr-o problemă legată tot de substanțe interzise.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viorica de la Clejani nu s-a mai putut controla și a răbufnit la adresa jurnaliștilor care au cerut detalii despre situația în care se află fiul ei. Soția lui Ioniță de la Clejani le-a spus să plece, gesticulând, susținând că nu vrea să mai vorbească cu ei.

Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă pe stradă, la adresa jurnaliștilor: "Pleacă de aici, că-ți dau..."Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă pe stradă, la adresa jurnaliștilor: "Pleacă de aici, că-ți dau..."

„Pleacă de aici, că-ți dau… ! Pleacă de aici, că eu nu mai vreau să vorbesc cu voi! Nu mă interesează de tine, ești nebun?!', i-a spus Viorica de la Clejani unui jurnalist, țipând, potrivit Spynews.ro.

Mesajul Vioricăi de la Clejani pentru Fulgy, după ce fiul ei a recunoscut că a consumat droguri

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii', a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram.

Viorica de la Clejani a atacat jurnaliștii și în scandalul cu Margherita

Nu este ușor pentru nici o mamă să treacă prin ce trece acum Viorica de la Clejani, mai cu seamă că scandalul cu Fulgy vine la un an după ce Margherita a fost și ea implicată tot într-un scandal cu droguri. Astfel că reacțiile ei, de mamă îndurerată, ar putea avea o justificare, mai ales că Viorica s-a erijat mereu în rolul mamei care-și apără copiii, indiferent de situație sau de gravitatea unei situații.

Nici bine nu se liniștiseră apele cu Margherita, că Fulgy a dezvăluit tuturor că are probleme mari cu drogurile și scandalul se amplifică de la o zi la alta.

În urmă cu aproximativ un an, Viorica a avut o altă ieșire nervoasă în direct la Antena 3, la scurt timp după ce fiica ei s-a ales cu dosar penal.

La momentul acela, Viorica a aruncat o sticlă cu lapte spre reporterul Antena 3, Roxana Ciucă, apoi a ieșit la poartă cu un furtun și a stropit apă, înjurând reporterul și cameramanul.

Margherita din Clejani fusese prinsă drogată la volan, după ce a intrat într-o mașină parcată pe bd. Gheorghe Șincai din Capitală.

Citește și: Cinci locuri frumoase din România de pus pe Instagram

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți:„Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…’/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct:’Mi-a fost frică pentru viața mea’

Adevăratul motiv al comportamentului lui Fulgy

Clejanii au vorbit, ieri, într-o emisiune de televiziune, despre scandalul în care este implicat fiul lor și despre toate controversele provocate de Fulgy. Aceștia spun că este vorba doar despre o strategie ca el să fie în centrul atenției, încercând să copieze modele internaționale, adică artiști care își fac numele cunoscut prin diverse scandaluri. 

'Nu s-a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească de el. Se uită foarte mult la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Sunt câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg. Abordează felul lor de a se promova și asta a făcut.

La momentul ăsta, se vorbește doar despre Fulgy. Dacă pui litera F pe Google, se vorbește despre Fulgy. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. Fulgy a avut o emisiune și are o emisiune care se numește Moft TV. El a văzut că nu e chiar atât. Dar când începi să faci lucrurile astea gen Cardi B, gen Snopp Dogg, toată lumea vorbește despre tine. E modul lui… Presa scrie despre tine ce vrea. Presa le înflorește, le sucește…

'Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el'

El de vreo două, trei zile este în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Dar la momentul ăsta, s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el. 

Fulgy locuiește singur, este ok, și-a atins scopul. Am zis că este prea mult, acum trebuie să își înceapă activitatea lui. Ăsta este modelul de promovare pe care el și-l dorește. Și uitați-vă cum se întâmplă. Când vorbești de bine, nu te bagă nimeni în seamă.

Cum ai vorbit despre scandaluri și alte lucruri, toată presa este pe tine. Ca drept dovadă, erau toți în fața casei.Și atunci, nu aș spune că sunt de acord cu ce face el. Pentru mine e un mijloc de promovare american, eu sunt român. Îmi spune că eu sunt bătrân, că nu știu eu', a povestit Ioniță de la Clejani potrivit Antena 3.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter