Mioara Roman, internată iar într-un centru pentru vârstnici: "Va sta aici câteva săptămâni"

Publicat pe

Oana Roman a stârnit iar furia unora dintre cei care o urmăresc în mediul online după ce a anunțat că o internează din nou pe mama ei într-un centru pentru vârstnici. Oana spune că este, de fapt, un centru de recuperare pentru vârstnici de 5 stele și nu un azil așa cum și-l imaginează mulți. Mioara Roman va rămâne aici pentru câteva săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman a anunțat pe pagina sa de Instagram că mama sa are nevoie de noi tratamente și, prin urmare, va rămâne pentru câteva săptămâni într-un centru de recuperare, despre care unii dintre urmăritorii săi au afirmat că este azil și au criticat-o pentru decizie.

Mioara Roman, internată iar într-un centru pentru vârstnici: "Va sta aici câteva săptămâni"Mioara Roman, internată iar într-un centru pentru vârstnici: "Va sta aici câteva săptămâni"

„Astăzi am venit cu mama, va mai sta o perioadă la tratament, sunt și eu și soră-mea și între timp, aici au mai deschis și anumite proceduri noi, și mama va mai sta aici câteva săptămâni pentru a face tratamente care să o ajute pentru problemele pe care le are.

Și după cum vedeți, locul ăsta este absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de chinetoterapie, de proceduri de recuperare, e spectacol. Ia uitați ce frumos e', a spus Oana Roman, la InstaStory.

Citește și: Lucian Barbu de la Survivor are o iubită! „După 9 luni de sigurătate mi-a fost alături’/ EXCLUSIV

Citește și: Amna și Lucian Barbu de la Survivor, filmați în aceeași cameră de hotel. Ce făceau concurenții

Citește și: Cine este Lucian Barbu, de la Survivor. A suferit de boli grave în copilărie

De ce boală suferă Mioara Roman

În vârstă de 80 de ani, fosta soție a lui Petre Roman suferă de o formă agresivă a bolii Parkinson și nu își poate folosi o mână. În ultima perioadă, a avut nevoie de ajutor ca să se îmbrace și să meargă, motiv pentru care cele două fiice ale ei au decis să o ducă pentru un timp la acest centru.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea, îmbătrânirea a fost bruscă. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale.

Oana respinge ideea de azil și susține că este mai mult un hotel de cinci stele, în nici un caz azilul comunist pe care îl au mulți oameni în minte.

Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de cinci stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii.

Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult', a spus Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Roman a dezvăluit că plătește între 2.500 și 4.000 de euro pentru tratamentele respective ale mamei sale.

„Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Cei de acolo știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de cinci  stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat', a mai spus Oana Roman despre mama ei, care a fost operată de colecist la începutul acestui an și apoi pentru îndepărtarea unui lipom ce se infectase puternic.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter