Ce nu se vede la TV din noul sezon Românii au talent. Andra: „Atmosfera e...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Andra oferă detalii neștiute despre noul sezon Românii au talent. Ne-a împărtășit câteva secrete de culise și ne-a spus că sezonul 12 vine cu un mesaj aparte din partea concurenților. De asemenea, vedeta ne-a vorbit și despre noii colegi de la masa juriului, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și cum este acum atmosfera la filmări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost în primele ediții „Românii au talent'? Spune-ne și nouă câteva detalii despre noul sezon!

M-am bucurat mult să mă revăd cu echipa de producție și colegii de platou. Le simt lipsa între sezoane și mă umplu de energie zilele de filmare! Suntem într-o nouă formulă la masa juriului și, ca întotdeauna, atmosfera e foarte plăcută, ne amuzăm foarte tare împreună. Noul sezon vine cu un mesaj aparte din partea concurenților, cred că artiștii au avut nevoie mai mult ca oricând să se exprime și scena „Românii au talent le oferă această posibilitate, le dă o voce și un spațiu să își spună povestea. Telespectatorii vor resimți cu siguranță această „sete a concurenților de a fi văzuți, de a fi aplaudați. Și chiar o merită, sunt extraordinari!

Ce nu se vede la TV din noul sezon Românii au talent. Andra: „Atmosfera e...'/ EXCLUSIVCe nu se vede la TV din noul sezon Românii au talent. Andra: „Atmosfera e...'/ EXCLUSIV

Andra: „Sunt foarte bucuroasă că ni s-au alăturat Mihai și Dragoș'


Ai trei colegi bărbați la masa juriului. Cum e să fii singura femeie? Te simți privilegiată sau poate și încolțită, uneori?

Când emisiunea a debutat, în 2011, eram tot singura femeie de la masa juriului. Nu am simțit niciodată că acolo merg ca femeie și lângă mine sunt femei sau bărbați, eu sunt acolo în calitate de artistă, de om de televiziune, iar lângă mine sunt persoane cu un cuvânt de spus în teatru, televiziune, film, muzică sau în alte domenii conexe. Așadar, indiferent de
sex, de vârstă, de zodie sau de ce vreți voi, eu mă bucur că sunt acolo lângă colegi minunați și avem ocazia să vedem
concurenți extraordinari.

Ai doi colegi noi – Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Ni-i poți caracteriza în câteva cuvinte, din postura de colegă? Ce impresie ți-au lăsat?


Îi cunoșteam deja pe Dragoș și pe Mihai, sunt foarte bucuroasă că ni s-au alăturat. Dragoș este un om foarte cald și luminos, iar Mihai este, evident, amuzant și plin de viață, așa cum publicul îi cunoaște deja din proiectele de succes care le-au adus notorietate. Cred că vor aduce un aer proaspăt formatului în acest sezon cu personalitățile și cu perspectivele lor.

Citește și: Smiley, după ce a fost criticat pentru filmulețul în care se sărută cu Gina Pistol:„Pentru cei scandalizați…'

Citește și: Câte kilograme are Andra și cum a slăbit:„În pandemie, am mâncat foarte mult'

Citește și: Cum gestionează Feli și logodnicul ei momentele tensionate în relație:„La supărare simți că e mai dramă totul. Orgoliul…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la aproape 3 ani de când au anunțat divorțul:”Suntem în același stadiu…”

Andra: „Aș fi primit un Golden Buzz dacă aș fi participat la Românii au talent'

Dacă ar fi fost genul acesta de emisiune când tu erai copil, ai fi vrut, ai fi avut curaj să participi? Cum crezi că te-ai fi descurcat?

Cred că ar fi fost imposibil pentru părinți să mă împiedice să particip! Când eram mică și știam deja că vreau să fiu artistă, să cânt, îmi doream să existe mai multe emisiuni, mai multe formate în care să am ocazia să arăt ce pot! Am fost la „Tip Top Minitop! Clar aș fi venit!

Hai să mergem cu acest exercițiu mai departe! Să spunem că Andra participă la „Românii au talent. Cum crezi că ar comenta colegii prestația ta? Spune-ne replica fiecăruia…

Dacă aș fi fost Andra-copil, cred că aș fi fost primită cu căldură, așa cum sper că îi primim noi pe cei mici când ne calcă pragul, indiferent de prestația lor artistică. Dacă aș fi avut o zi bună, și nu m-aș fi pierdut de emoție, sper că la finalul numărului meu aș fi auzit ceva despre „piele de găină și aș fi primit un Golden Buzz!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter