Testamentul actriței Draga Olteanu Matei. Ce avere a lăsat în urmă și cine o va moșteni

Publicat pe

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la 87 de ani! Chiar dacă averea marei actrițe nu este mare, iată ce a lăsat și cine o va moșteni!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Draga Olteanu Matei a murit pe patul de spital, lăsând un gol imens în sufletele tuturor. Marea actriță a trăit modest în ultimii ani și nu era recompensată pe măsura talentului cu care a încântat și bucurat milioane de oameni.

Avea o pensie de 1.700 de lei, însă mai primea o indemnizație de merit în valoare de 2.5000 de lei de la UNITER, pentru bogata sa carieră artistică.

Ce a lăsat Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a pierdut mulți bani în urma unei escrocherii a unei apropiate, astfel că acum mai avea doar o garsonieră în București și o casă în Piatra Neamț. De asemenea, Draga Olteanu Matei mai deținea și o colecție de costume populare, blănuri și bijuterii.

Toate bunurile sale vor ajunge la rudele sale în viață. Cum Draga Olteanu Matei nu are copii, moștenitori vor fi nepoții săi, potrivit Impact.

De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii

Mulți s-au întrebat de ce nu a avut copii Draga Olteanu Matei, iar actrița a explicat și motivul.

„Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepţionate mamele. Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înţelept: Cine are să-i trăiască, cine nu să nu-şi dorească. În zilele noastre ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului’, a spus Draga Olteanu Matei, precizând că la un moment dat a luat în calcul varianta adopţiei

M-am gândit să adopt un copil cu mulţi ani în urmă, când nu avem cu ce să-l ţin, dar mi-am dat seama că nu am timp să ma ocup de el’, spunea actrița la emisiunea „Agenția VIP’, moderată de Cristi Brancu.

Cine a fost Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale’ în anul 1956, iar în același an a debutat deja în piesa „Ziariștii’ de Alexandru Mirodan.

Draga Olteanu Matei a fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în show-uri TV și în filmul artistic „Nea Marin miliardar. În 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru.

Citește și: Artiștii își exprimă regretele după moartea actriței Draga Olteanu Matei:”Era o mare valoare, nu se poate compara cu nimeni”

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei.Actrița îşi pregătise deja locul de veci

Citește și: Imagini de colecție cu Draga Olteanu Matei, din tinerețe.Cum arăta la 20 de ani și ce s-a întâmplat cu singura sa poză din studenție

Citește și: Drama neștiută a Ramonei Olaru de la Neatza:„M-am născut prematur. Au fost multe încercări să…'

Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani

Actrița Draga Olteanu Matei a murit în noaptea de marți spre miercuri pe patul de spital.

„Deşi echipa medicală din Spitalul ‘Sf Spiridon a făcut toate eforturile să o trateze, pacienta a decedat în această noapte (marţi spre miercuri n.r.), la ora 2,11', a anunțat dr. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf Spiridon' din Iaşi.

Testamentul actriței Draga Olteanu Matei. Ce avere a lăsat în urmă și cine o va moșteniTestamentul actriței Draga Olteanu Matei. Ce avere a lăsat în urmă și cine o va moșteni

Încă de luni, starea de sănătatea a marei actrițe era ‘foarte fragilă'.„Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, de 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale', spunea dr. Diana Cimpoeşu.

Sursa foto: Facebook, Hepta, TVR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter