Ce soție frumoasă are Andrea Bocelli! Veronica Berti este cu 25 de ani mai tânără: "Mariajul nostru a început efectiv în clipa în care ne-am cunoscut"

Publicat pe

Pe Andrea Bocelli îl cunoaștem cu toții! Puțini știu, însă, cum arată soția lui cu 25 de ani mai tânără. Veronica Berti are 36 de ani și arată splendid!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrea Bocelli se mândrește cu o soție frumoasă, mai tânără cu 25 de ani. Cu toate că povestea lor de dragoste a fost una controversată de la început, din pricina diferenței de vârstă, relația lor s -a dovedit a fi una trainică.

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 18 ani, când tenorul tocmai divorțase de prima soție, Enrica Cenzatti cu care are doi copii: Amos Bocelli, în vârstă de 25 de ani și Matteo Bocelli, în vârstă de 22 de ani.

Citește și: Fiul Ozanei Barabancea este îndrăgostit până peste cap.Cum a fost fotografiat Andrew cu iubita lui

Andrea Bocelli si Veronica s-au căsătorit abia în urmă cu 6 ani, în 2014, cu toate că cei doi s-au mutat împreună foarte scurt timp de când s-au cunoscut. Pentru el a fost cel mai rapid început de relație: „Ne-am mutat împreună în aceeași noapte, iar mariajul a început efectiv în clipa în care ne-am cunoscut', a dezvăluit cunoscutul tenor italian, potrivit spynews.ro.

Veronica avea pe atunci abia 18 ani, dar s-a îndrăgostit iremediabil de artist. Chiar dacă mulți nu le-au dat sorți de izbândă, relația a fost una solidă, care rezistă și astăzi. Cei doi au împreună și o fetiță: Virginia, în vârstă de 8 ani.

Citește și: Lidia Buble spune adevărul despre divorțul lui Răzvan Simion de Diana. Artista a fost acuzată că i-a despărțit:'Cel mai greu a fost…'

Veronica Berti, care arată splendid la 36 de ani, a fost surprinsă recent alături de tenor, la bordul unui iaht de lux. Din fotografii nu reiese doar cât de bine se înțeleg cei doi, ci și cât de bine arată soția lui Andrea Bocelli în costum de baie. Are un trup zvelt și o siluetă armonioasă!

Citește și: Cum se desfășoară filmările pentru Las Fierbinți, în timpul pandemiei de coronavirus. Mihai Bobonete:„Acum e destul de trist. Mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui'

Ce soție frumoasă are Andrea Bocelli! Veronica Berti este cu 25 de ani mai tânără: "Mariajul nostru a început efectiv în clipa în care ne-am cunoscut"Ce soție frumoasă are Andrea Bocelli! Veronica Berti este cu 25 de ani mai tânără: "Mariajul nostru a început efectiv în clipa în care ne-am cunoscut"

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter