Jorge, despre soția lui, după zece ani de relație: ”N-am cu cine să mă...”

Publicat pe

Ce spune Jorge despre soția lui, după zece ani de relație. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel. Acesta se simte foarte norocos și recunoscător pentru că o are alături de el, pe Ramona Prodea. Declarațiile neașteptate făcute de Jorge!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jorge și Ramona Prodea sunt împreună de zece ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel minunat. Blondina are o fată dintr-o relație anterioară și la fel este și-n cazul lui Jorge. Totuși, aceștia se înțeleg de minune și petrec cât mai mult timp împreună. Artistul și Ramona fac totul pentru copiii lor, să nu le lipsească nimic.

Jorge, despre soția lui, după zece ani de relație: 'N-am cu cine să mă...'Jorge, despre soția lui, după zece ani de relație: 'N-am cu cine să mă...'

Relația lor a început cu stângul, însă odată cu trecerea timpului, aceștia și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cântărețul și partenera lui de viață fac o echipă de minune, atunci când vine vorba despre orice. Privind în urmă, Jorge este foarte fericit și recunoscător, atunci când vede câte lucruri importante a realizat cu soția lui.

Citește și: Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie: „Eram în baie, plângând amândoi'! Și iată-i, 10 ani mai târziu! / PICTORIAL DE FAMILIE EXCLUSIV

Citește și: Ce decizie a luat Jorge în legătură cu soția lui, Ramona Prodea: „Noi ne gândim la…'

Citește și: Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație: „Pentru bunăstarea copiilor noștri…”

Citește și: Alina Sorescu, pregătită de o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu: „N-aș spune nu niciodată”

Ce spune Jorge despre soția lui, după zece ani de relație

Jorge a vorbit despre soția lui, după zece ani de relație. Acesta susține că Ramona Prodea este o persoană foarte calmă, calculată și foarte specială. Artistul este de părere că partenera lui de viață este, cu adevărat, sufletul lui pereche.

„E important să te focusezi pe calitățile partenerului, pentru că dacă în mintea ta, tu te gândești la defectele celuilalt vei hrăni o despărțire la care tu nici nu te gândești.(…) N-am auzit-o niciodată țipând în acești 10 ani deci clar ar fi ceva nou pentru mine. Este cel mai cald om de pe planetă, nu pot să mă cert cu ea. Nici n-am nicio șansă. La noi este maxim o discuție. N-am cu cine să mă cert. M-aș certa, dar n-am cu cine', a spus Jorge, la Antena Stars.

Cum și-a cerut Jorge soția în căsătorie

Ca în orice cuplu au existat și momente dificile, iar cei doi îndrăgostiți au trecut prin multe furtuni, până aici. Totuși, au reușit să pună bazele unei relații care durează de ma bine de zece ani și care o să dureze cel puțin încă pe atât.

În cadrul unui interviu oferit pentru VIVA!, Jorge ne-a spus cum a decurs cererea în căsătorie. Totul s-a întâmplat într-un cadru intim, după o ceartă, chiar în baia apartamentului în care locuiau.

Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!, eu i-am răspuns: „Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos„, ne-a declarat Jorge, în urmă cu ceva timp.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter