Mihai Mitoșeru a uitat-o pe Noemi! Cine este noua femeie din viața lui: „I-am zis...”

Publicat pe

Mihai Mitoșeru a trecut prim momente grele. Mama lui s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, despărțirea de Noemi l-a afectat foarte mult, astfel că a preferat să stea singur pentru o perioadă. Acum, însă, prezentatorul a dezvăluit că a apărut o nouă prezență feminină în viața lui. Ce spune despre femeia din viața lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mulți sperau la o împăcare între Noemi și Mihai Mitoșeru, însă prezentatorul distruge astfel de speranțe. El susține că nu între ei nu mai există sentimente și că nu au putut să-și salveze dragostea la timp. Au rămas prieteni, însă în plan amoros nu vrea să audă de fosta lui parteneră.

Mihai Mitoșeru a uitat-o pe Noemi! Cine este noua femeie din viața lui: „I-am zis...'Mihai Mitoșeru a uitat-o pe Noemi! Cine este noua femeie din viața lui: „I-am zis...'

Mi-am dat seama că sunt singur pe lume. Noemi a fost și nu a fost lângă mine. Nu ne-am împăcat că nu am avut de ce. De aia am și divorțat. Noi am omorât dragstea aia, amândoi am fost de vină.

Nu am știut să salvăm dragostea aia. Dar prietenia, faptul că ne cunoașteam de 14 ani, obișnuință aia are și părțile ei bune. Vorbeam cu ea. Mi am dat seama că sunt singur. Nu mai vreau să aud despre Noemi, nu în sensul rău', a subliniat Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru iubește din nou?

Mai mult decât atât, se pare că în viața prezentatorului a apărut o nouă femeie. Mihai Mitoșeru a vorbit la Teo Show despre o posibilă nouă relație și a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-ar putea deveni curând iubită.

'Mi-am dat seama că sunt singur că am vrut să fiu singur. Am vorbit și cu alte fete la telefon. Am cunoscut o fată, e chiar prea ok și mă sperie. Am impresia că m-am obișnuit să fiu singur. E greu să treci prin ce ai trecut, și cu mama și cu mine. Ea e ok și m-a speriat pe mine, nu sunt obișnuit cu fetele ok. Habar n-am ce va fi mai departe.

I-am zis de patru zile să mă lase puțin în pace că m-am speriat. Ea e prea ok, eu sunt prea nebun, i-am zis să mă lase puțin în nebunia mea', a spus el despre femeia din viața lui.

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la Terapie Intensivă, deși ar fi trebuit externată.Ce s-a întâmplat în timpul operației

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat:”E greu să fii singur. După o iubire așa mare…”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani. Cum se simte artistul bolnav de Parkinson:„E una dintre marile sale dureri'

De ce s-au despărțit Mihai Mitoșeru și Noemi

Camelia Mitoșeru nu a ascuns niciodată că este extrem de atașată de fosta ei noră, Noemi, pe care o consideră ca pe o fiică. În ceea ce privește relația dintre Noemi și Mihai Mitoșeru, se pare că ruptura dintre ei s-ar fi produs din cauza unei depresii, a povestit la un moment dat mama prezentatorului.

„Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei. (…) El are speranța că își va reveni, ea are speranța că se mai poate și fiecare e separat’, a mai povestit mama lui Mihai Mitoșeru.

Mama lui Mihai Mitoșeru, operată recent

Mihai Mitoșeru a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce mama lui s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Camelia Mitoșeru a fost suspusă unei intervenții chirurgicale: s-a operat pe creier, în vederea înlăturării unui meningiom.

Pe data de 3 februarie, mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns pe masa de operație. Fostul prezentator TV și-a rugat apropiații să-l ajute să doneze sânge pentru mama sa. Inițial, operația doamnei Camelia se amânase pentru că în spitalele din România este o lipsă mare de sânge.

Camelia Mitoșeru a fost operată de urgență, după ce medicii au descoperit că are meningiom, o tumoră beningnnă localizată la nivelul meningelui cerebral. Această boală îi putea pune viața în pericol dacă intervenția nu avea loc cât mai repede.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter