Cum a fost filmat Jador, înainte să plece la Survivor. A cântat melodii religioase la o adunare de penticostali

Publicat pe

Jador de la Survivor a fost surprins într-o ipostază nemaivăzută, înainte să plece în Republica Dominicană. El a fost filmat la o adunare de penticostali, în timp ce cânta melodii religioase. Totul s-a întâmplat în județul Bacău, iar imaginile au devenit răspândite pe internet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jador a fost filmat cântând melodia religioasă 'Numai Tu ajutor îmi dai'. Cântărețul parea extrem de emoționat și atent să nu greșească, în timp ce oamenii îl filmau.

În urmă cu ceva timp, Jador a făcut un videoclip în care spunea, cu ochii în lacrimi, că e tentat să renunțe la muzică și să se apropie de Dumnezeu.

'M-am uitat la un video până acum, abia am terminat cântarea, e ora 8 dimineața. Vreau să vă zic că eu sunt copil de oameni pocăiți și știu că Dumnezeu vrea ca eu să mă pocăiesc. M-am uitat la un video până acum…nu știu dacă fac bine că eu cânt și fac fericită atât de multă lume dar îmi pare așa de rău că… Băi fraților, chiar există Dumnezeu și mai ales eu, că știu că există, nu fac voia Lui deloc… Mă simt așa, pătat rău de tot. Am o stare… nu mai pot să dorm, sunt speriat…

Cum a fost filmat Jador, înainte să plece la Survivor. A cântat melodii religioase la o adunare de penticostaliCum a fost filmat Jador, înainte să plece la Survivor. A cântat melodii religioase la o adunare de penticostali

Mi-a dat Dumnezeu tot ce mi-am dorit: casă, bani… Mai mulți bani decât am crezut că pot avea. I-am cerut să-mi vindece familia, mi-a vindecat-o. Mi-a dat o mie de semne că există și cu toate astea am avut îndoieli. Îmi vine să mă las de cântat!', a povestit Jador într-un live pe contul lui de socializare.    

Jador se accidentează grav la Survivor

Din primele imagini apărute înainte de emisiunea în care vom afla ce se întâmplă cu Jador, se poate observa că Faimosul este pur și simplu distrus de durere. De altfel, nu este prima accidentare serioasă suferită de Jador. Manelistul a avut probleme grave și cu spatele, iar durerile i-au dat bătăi de cap în ultima perioadă.

Nici psihic nu stă prea bine Jador, chiar dacă pare că s-a împăcat totuși cu Culiță Sterp, cântărețul este foarte trist pentru că Majda a plecat acasă. Cu toate că a ales în funcție de performanțele sportive și de aceea a nominalizat-o Jador pe Majda, el regretă că nu a fost salvată de votul publicului.

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor:'E multă ură între noi!' Ce acuzații le-a adus colegilor

Citește și: Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme.Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador’

„Nominalizarea de aseară am primit-o natural, așa cum s-a văzut. Am avut o reacție naturală. Am fost sinceră și am spus că nu mă așteptam, poate din parte unora, eu mă voi duce acasă la familia mea, dar nu mă așteptam din partea lui Jador„, a declarat Faimoasa.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter