Cine e fata care l-a însoțit pe Jador la mare, când a avut loc scandalul în Mamaia: ”E o fată de care îmi place foarte mult. Am simțit ceva pentru ea”

Publicat pe

În urmă cu câteva săptămâni, Jador și Mario Fresh au fost în mijlocul unui scandal din Mamaia. Artistul a dat acum cărțile pe față și a povestit până la ultimul detaliu ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Invitat într-o emisiune TV, Jador a povestit și despre episodul tumultos care a avut loc în fața unui club din Mamaia. S-a speculat ba că scandalul a început din cauza unei fete, ba că fostul concurent de la Puterea Dragostei nu și-a plătit consumația, însă nu acestea au aprins scânteia.

Citește și: Jador are haine și încălțări de zeci de mii de euro, dar locuiește într-o garsonieră modestă. Cum arată locuința artistului

Mario Fresh și Jador nu-i cunoșteau pe agresori, iar motivul bătăii le-a fost și lor neclar.

„A venit unu la mine și eu am zis . M-a înjurat. Nici nu știu dacă a fost în club. Nu am vorbit cu nici o fată în club. Eu muncesc de-mi sar capacele și nu pot să-mi plătesc o nota? Noi nu îi cunoșteam pe acei băieți. Erau fete la masă, dar nimeni nu se cunoștea cu nimeni', a explicat Jador în această seară, la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars.

Jador a recunoscut că era cu o fată la mare, însă nu era iubita lui. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a declarat că este singur și că momentan nu există nicio femeie pe care să și-o dorească din toată inima.

Citește și: S-a aflat cine i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor, după bătaia din parcarea unui club din Mamaia: „Să se facă pace, să fie bine pentru toată lumea”

„Eram cu o fată la mare, dar nu era iubita mea. O respect foarte mult, și am simțit ceva pentru ea. E o fată de care îmi place foarte mult. Mie îmi plac mai multe fete. Nu e niciuna pe care să o vreau, momentan', a spus artistul.

Cine e fata care l-a însoțit pe Jador la mare, când a avut loc scandalul în Mamaia: 'E o fată de care îmi place foarte mult. Am simțit ceva pentru ea'Cine e fata care l-a însoțit pe Jador la mare, când a avut loc scandalul în Mamaia: 'E o fată de care îmi place foarte mult. Am simțit ceva pentru ea'

Citește și: Jador s-a îndrăgostit de Cosmina Adam, noua asistentă de la Acces Direct: „Cum arată fata asta… Mor!'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter