Cine este Victor Răcariu, de la Șef Sub Acoperire. Are doar 32 de ani și e milionar

Publicat pe

Cine este Victor Răcariu, de la Șef Sub Acoperire? Protagonistul emisiunii de azi este Victor Răcariu, CEO Glovo. Acesta va lucra deghizat alături de angajații companiei sale, sub identitatea unui șomer care încearcă să se angajeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Victor Răcariu este protagonistul emisiunii Sef sub acoperire, difuzată la PRO TV, astă seară. Tânărul de doar 23 de ani are o carieră care i-ar face invidioși pe mulți. Nu de alta, dar conduce compania la care este CEO încă de la început, iar succesul răsunător de care se bcuură se vede pe deplin și în conturi. Mai exact, Victor Răcariu a devenit milionar în doar doi ani de la lansarea companiei pe piața românească.

Cine este Victor Răcariu, de la Șef Sub Acoperire. Are doar 32 de ani și e milionarCine este Victor Răcariu, de la Șef Sub Acoperire. Are doar 32 de ani și e milionar

Cine este Victor Răcariu, de la Șef Sub Acoperire

Aplicația Glovo, prezentă în 33 de orașe din România, a avut tranzacții de peste 150 milioane euro în 2020. Aceasta este condusă încă de la înființare de un tânăr în vârstă de 32 de ani, Victor Răcariu.

Victor Răcariu, de la Șef Sub Acoperire, lucrează aici deja de 2 ani și jumătate, încă de când s-a deschis sediul din România. El este chiar primul angajat al companiei.

La Șef sub acoperire, el va trece printr-o serie de joburi, de la curierat și până la customer service.

Citește și: Cine este Laurențiu Ilie, de la Șef Sub Acoperire.A devenit milionar… în bucătărie

Citește și: Cine este Mihaela Cucu, de la Șef Sub Acoperire.Deține cea mai cunoscută firmă de haine din România

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară:„Știam de la început că nu va fi ușor'/ EXCLUSIV

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days':„Am rude în România'/ Interviu EXCLUSIV

Victor Răcariu: „Am avut ocazia să văd din teren cum funcționează business-ul'

Victor Răcariu susține că experiența de la Șef sub acoperire a fost una care l-a ajutat enorm de mult. În acest mod, a avut ocazua de a vedea cum funcționează afacerea, chiar de pe teren.

Pentru mine, Șef sub acoperire a fost o experiență interesantă, extrem de utilă – am avut ocazia să văd din teren cum funcționează business-ul și am putut observa cum sunt implementate optimizările pe care le-am făcut din momentul în care a început pandemia. Glovo, ca business, a crescut foarte mult – de aproape 5 ori într-un singur an. Este un rezultat care ne bucură și care ne arată că eforturile noastre sunt în direcția potrivită.

Evident, această creștere vine însoțită de o complexitate mare și de o constantă nevoie de a depune și mai multe eforturi, dar suntem încrezători că în acest moment business-ul este suficient de scalabil pentru viitor. Și poate cel mai important, am avut ocazia de a lucra alături de oameni foarte faini, care pun pasiune, responsabilitate și atenție în felul în care își fac jobul.', a spus Victor Răcariu

Sursa foto: PRO TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter