Claudia Pătrășcanu i-a dat replica lui Gabi Bădălău, după acuzațiile afaceristului că l-ar urmări cu detectivi: ”Nu mi-am dorit niciodată...”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu i-a dat replica lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul a spus că fosta lui parteneră de viață ar fi pus detectivii pe urmele lui, dar și că a sunat la Poliție în ziua nunții surorii lui. Artista este de părere că tatăl copiilor ei vrea doar să o bage într-un 'circ' și atâta tot. Aceasta a vorbit despre acuzațiile, care i s-au adus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu i-a dat replica lui Gabi Bădălău, după noile acuzații făcute de acesta. Artista a răbufnit, după ce fostul ei partener de viață a acuzat-o de faptul că ar fi pus detectivi pe urmele lui. Ba mai mult decât atât, Gabi Bădălău a punctat și faptul că solista ar fi sunat la Poliție în ziua nunții surorii lui și că ar fi depus plângere. Lucrurile nu ar fi stat așa, după cum a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu i-a dat replica lui Gabi Bădălău, după acuzațiile afaceristului că l-ar urmări cu detectivi: 'Nu mi-am dorit niciodată...'Claudia Pătrășcanu i-a dat replica lui Gabi Bădălău, după acuzațiile afaceristului că l-ar urmări cu detectivi: 'Nu mi-am dorit niciodată...'

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Cântăreața a făcut primele declarații după acuzațiile pe care tatăl copiilor ei i le-a adus. Iubitul Biancăi Drăgușanu spune că fosta lui parteneră ar fi angajat detectivi, care să-l urmărească și că a sunat la Poliție, în ziua nunții surorii lui, ca mai apoi să depună o plângere pe numele lui.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a zvonit că e însărcinată cu Gabi Bădălău: „Noi, femeile avem nevoie de o siguranță…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu a sunat la Poliție în ziua în care sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit: „Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal. Are dublă personalitate'

Citește și: Simona Nae a născut în secret, la 36 de ani. Ce nume a primit fiul artistei: „Am reușit să țin sarcina ascunsă”

Citește și: Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Declarațiile lor, înainte de concurs / EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu i-a dat replica lui Gabi Bădălău, după acuzațiile afaceristului că l-ar urmări cu detectivi

Claudia Pătrășcanu a reacționat în fața acestor acuzații și a promis că luni, săptămâna viitoare, o să vină cu dovezi. Ba mai mult decât atât, cântăreața a făcut primele declarații după acuzațiile soțului ei.

De foarte mult timp, eu nu am mai ieșit și nu am mai spus absolut nimic. (…) L-am ascultat pe distinsul domn Gabi Bădălău, cu acuzațiile grave pe care le-a făcut la adresa mea. (…) Cumva sunt băgată într-un circ, ceva ce nu mi-am dorit niciodată, nu mă caracterizează și nu ține de educația mea și pentru a termina cu circul acesta, în replică, vreau să știți că veți primi un comunicat din partea mea, luni.', a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu iese la atac

Cântăreața neagă faptul că ar fi depus plângeri penale și spune că Gabi Bădălău o jignește de fiecare dată când aceasta încearcă să vorbească cu copiii, atunci când se află la el. Conform spuselor acesteia, afaceristul ar refuza să-i facă legătura cu băieții lor.

Nu este adevărat că îi fac plângeri penale. Mi s-au adus foarte multe jigniri. O să încerc să nu iau în considereare. Sunt obișnuită cu ele. Și când îmi sun copiii îmi închide telefonul și îmi spune '*%&*$ . Sun-o pe mama, că nu sunt copiii'. Niciodată nu sunt în preajma lui copiii, niciodată nu mi se dau la telefon. Sunt lucruri pe care eu le voi dovedi cu probe scrise și înregistrări', a mai spus artista, la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter