Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, fratele Biancăi, face mărturisiri neașteptate despre Jador: ”Îl știu de când cânta în...”

Publicat pe

Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, fratele Biancăi, face mărturisiri neașteptate despre Jador. Concurentul de la show-ul matrimonial de la Kanal D susține că îl știa pe artist dinainte ca acesta să fie celebru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristi Comănici de la Puterea Dragostei are numai cuvinte de laudă la adresa fostului concurent. Fratele Biancăi, concurenta care a câștigat primele două sezoane ale emisiunii, a mărturisit unde cânta Jador înainte să fie celebru.

'Îmi place de Jador. I-am văzut progresul, este artistul la mare căutare. Toata lumea își dorește acum să facă o piesă cu el. Eu îl știu dinainte de emisiune și chiar mă bucur că a ajuns unde a ajuns, știind că a muncit foarte mult. Îl știu de când cânta în club la Agronomie', a spus Cristi Comănici despre Jador, artistul devenit celebru după participarea la Puterea dragostei.

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Ella de la Puterea Dragostei: „Nu mai avem nicio treabă”. Ce spune mama artistului despre fosta noră

Concurentul îl apreciază pe artist și apreciază evoluția pe care a avut-o. Într-adevăr, în ultima perioadă, nume mari din industria muzicală din România l-au contactat pe Jador pentru colaborări.

Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, fratele Biancăi, face mărturisiri neașteptate despre Jador: 'Îl știu de când cânta în...'Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, fratele Biancăi, face mărturisiri neașteptate despre Jador: 'Îl știu de când cânta în...'

Citește și: Jador are haine și încălțări de zeci de mii de euro, dar locuiește într-o garsonieră modestă. Cum arată locuința artistului

Cine e Cristi Comănici de la Puterea Dragostei

Cristian Comanici are 22 de ani și este din Tecuci. A activat în mai multe domenii, printre care construcții, informatică, iar ultima ocupație a fost tester de jocuri. Își dorește să-și găsească perechea potrivită. Este pasionat de lectură, documentare istorice și jocuri video.

Cristian Comanici își dorește o față ambițioasă, inteligentă, care să aibă simțul umorului. Consideră că cel mai important lucru la o față este bunătatea sufletului.

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter