Cristina Șișcanu, în scandal cu Elena Ionescu! De la ce a pornit conflictul: "Da, femeie, sunt frustrată"

Publicat pe

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu se află în plin scandal! Tensiunile au crescut între cele două mămici se pare, iar acum au răbufnit după ce au acumulat nemulțumiri de-a lungul timpului. Iată de la ce a pornit totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiuni în creștere și nervi întinși la maxim! Așa se poate descrie relația dintre Cristina Șișcanu și Elena Ionescu. Cele două s-au aprins destul de tare, astfel încât și-au aruncat vorbe grele una alteia.

Cristina Șișcanu, atac la adresa Elenei Ionescu

De la Cristina Șișcanu ar fi plecat totul, după ce a precizat că că Elena Ionescu ar fi modestă intelectual și agresivă. Soția lui Mădălin Ioenscu a subliniat că din aceste motive nu are nimic de discutat cu cea care a câștigat Survivor!

Cristina Șișcanu, în scandal cu Elena Ionescu! De la ce a pornit conflictul: "Da, femeie, sunt frustrată"Cristina Șișcanu, în scandal cu Elena Ionescu! De la ce a pornit conflictul: "Da, femeie, sunt frustrată"

'A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea', a transmis Cristina Șișcanu la emisiunea 'Mămici de pitici, cu lipici' de pe Antena Stars.

Citește și: După 15 ani de stat în chirie, Elena Ionescu își cumpără casă cu banii de la Survivor:'Nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani'

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată de fani din nou, după ce s-a pozat alăptând:”Vă gândiți numai la poze!”

Citește și: Gabi Bădălău a publicat dovezile. Ce îi cere Claudia Pătrășcanu la partaj:Casă la Corbeanca, pensie alimentară 10.000 de euro lunar…'

Citește și: Scene de groază la Survivor.Georgiana, la un pas să se înece, după ce a jignit-o Jador

Elena Ionescu, replică dureroasă pentru Cristina Șișcanu

Precum era de așteptat, a venit prompt și replica Elenei Ionescu, care nu s-a lăsat mai prejos. Dimpotrivă! Vedeta susține că astfel de replici să i se spună personal și nu doar în fața telespectatorilor.

'Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai. Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost.

Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal. Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin 'diplomația' de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: Da, femeie, sunt frustrată', a spus și Elena Ionescu la rândul ei.

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu s-au certat și la Survivor

Rivalitatea dintre cele două vedete ar fi pornit încă de la Survivor. Cristina Șișcanu a povestit la un moment dat un episod legat de Ruby. În viziunea soției lui Mădălin Ionescu, gestul Elenei ar fi șocat mai mulți concurenți.

'În noaptea în care Ruby s-a simțit foarte rău. Elena stătea în picioare și a dat o replică neașteptată. Noi încercat să găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus că: Așa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu să plece. Replica ei ni s-a părut inumană. Ea pare că a venit doar să meargă până la capăt. Pe noi ne-a șocat ce a zis Elena, pentru că noi am încercat să ne ajutăm mereu. Ea a făcut trei chestii deranjante.

Faza cu Ruby, că a spus că despre asta este Suprevietuitor, trebuie să reziști. A mai fost incidentul cu orezul, că a mâncat mai mult, deși știa că mâncarea este cu porția. Iar cel mai deranjant a fost incidentul cu cei 25 de bărbați care au venit pe insulă', a povestit Cristina Șișcanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter