Cum a ajuns Iulia Pârlea să prezinte Vremea la PRO TV: „Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam”. Ce spune despre Busu/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cum a ajuns Iulia Pârlea să prezinte „Vremea' la PRO TV. La 36 de ani, noua prezentatoare a rubricii are o experiență impresionantă în televiziune și radio și ne-a spus cum a decurs castingul, cum s-a adaptat la noul job și ce relație are cu Florin Busuioc, dincolo de micul ecran.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bună, Iulia! Cum este la PRO TV? Te-ai adaptat echipei? Ce a adus nou în viața ta acest job?

Bună! Este bine la PRO TV. M-am adaptat repede cu ajutorul colegilor, care m-au încurajat din prima secundă. Trebuie să recunosc, însă, că am avut emoții mari, presiunea brandului PRO și-a spus cuvântul. Să fac parte din echipa Știrilor PRO TV mi-a dat o mai mare încredere în mine, atât profesional, cât și personal.

Cum a ajuns Iulia Pârlea să prezinte Vremea la PRO TV: „Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam'. Ce spune despre Busu/ EXCLUSIVCum a ajuns Iulia Pârlea să prezinte Vremea la PRO TV: „Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam'. Ce spune despre Busu/ EXCLUSIV

Cum a ajuns Iulia Pârlea să prezinte „Vremea' la PRO TV

Cum ai ajuns să iei castingul pentru acest job? Ai dat probe, cum a fost, în ce au constat?

Da, am fost sunată să vin să dau o probă, care a constat fix în ceea ce fac acum la „Vremea. Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam. Nu mai prezentasem rubrica Meteo, mă simțeam stângace chiar dacă eram obișnuită cu tot ce ține de televiziune. Prima dată când m-am uitat la wall-ul din spatele meu, m-a luat amețeala. (râde) A fost o mare provocare, dar am acceptat-o cu brațele deschise.

Citește și: Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro TV

Citește și: Magda Pălimariu se mută din România:„Voi sta mai mult timp în…'. Cine o va înlocui la PRO TV

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre divorțul de Hannelore:”Am găsit un mesaj în telefonul ei, ce era mai rău”

Citește și: Gabriela Oțil, după ce a fost criticată pentru că a ieșit în club cu prietenele:„Am fost șocată de reacții. Eu când stau acasă cu cel mic…'

Iulia Pârlea: „Busu m-a ajutat foarte mult încă de la început'

Mulți dintre fanii lui Busu s-au temut că ai venit la PRO TV să-l înlocuiești. Tu ce relație ai cu Florin Busuioc, dincolo de ceea ce se vede pe micul ecran? Cum a fost prima voastră interacțiune și cum a evoluat relația dintre voi?

Știu că Busu este foarte iubit de telespectatori. El este unic, nu îi pot lua locul. Suntem o echipă. Busu m-a ajutat foarte mult încă de la început! În ziua în care am dat proba, el era acolo și m-a încurajat. Mi-a spus să nu mă tem de nimic, pentru că totul se învață. Acum suntem buni colegi, el este mereu pus pe glume și ne binedispune pe toți.

Iulia Pârlea: „Nu sunt meteodependentă'

Ce relație ai cu… vremea? Ești meteodependentă?

Avem o relație de prietenie. Nu sunt meteodependentă, chiar deloc. Îmi plac toate anotimpurile, fiecare are farmecul lui. Eu sunt născută toamna, pe mine nu mă deranjează când plouă, de exemplu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter