Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că mama ei are iubit: "Când i-am văzut fața, care exprima și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă"

Publicat pe

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste și pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea! Vedeta povestește deschis și în detaliu cum i-a spus fiicei sale, Ruxandra despre noua relație în care este implicată și cum a reacționat fetița.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actrița susține că, de-a lungul timpului, a încercat să fie mereu sinceră cu fiica sa. Nu au avut secrete și nu și-a dorit nicicând să o mintă, în aceeași măsură în care nici ei nu-i place să fie mințită. În plus, a avut grijă să-și respecte întotdeauna promisiunile față de ea, fără nicio excepție absolut.

După aproximativ un an în care nu a avut pe nimeni alături, ea a decis că este pregătită pentru o relație și s-a lăsat purtată de val, astfel că acum este într-una dintre cele mai bune etape ale vieții.

Citește și: Mama Claudiei Pătrășcanu face mărturii șocante despre Gabi Bădălău:„A spart ușa de la dormitor, o făcea în tot felul'

„Nu voiam să fiu prinsă' de paparazzi și Ruxandra să nu știe chiar nimic, ba mai mult, fiind o fetiță mare de 12 ani, 11 la acel moment, se cam prinde de foarte multe lucruri. Așa că la sfatul terapeutului am zis că ar fi cazul să-i spun Ruxandrei că mă vad cu cineva”, povestește Ioana Ginghină pe blog.

Vedeta a pregătit detaliat momentul în care a ales să-i spună fiicei sale că există o prezență masculină în viața ei:

„I-am gătit paste cu brânză și desert și într-un mod cât se poate de normal, i-am spus că mă întâlnesc cu cineva, de ceva timp. Am subliniat în discursul meu, că ea va fi întodeauna prioritatea mea, ceea ce înseamnă că nu îi voi prezenta această persoană decât când voi simți că este momentul, iar momentul va fi când voi știi că este ceva pe termen lung. Terapeutul m-a avertizat că va fi o confuzie amestecată cu emoție, dar că în final Ruxi va fi fericită pentru că eu sunt fericită”, scrie actrița.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată:„Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin' / EXCLUSIV

Ioana Ginghină: „Mă gândeam cum pot să rănesc acest copil care a fost rănit atâta timp”

Ioana Ginghină a trecut prin emoții teribile înainte ca fetița ei să aibă prima reacție. Apoi, au urmat întrebările:

„Când i-am văzut fața, care exprima ceva între zâmbet, șoc, poate și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă mamă. Mă gândeam cum pot să rănesc acest copil care a fost rănit atâta timp. Cum am putut să ma gândesc la fericirea mea? Aveam voie? Cred că acele câteva secunde au fost pentru mine, cele mai lungi secunde din viața mea. Vina mea creștea, egoismul devenea din ce în ce mai clar. Am făcut o alegere pentru mine, pentru că mă simțeam singură și îmi era dor de prietenia, tovărășia unui bărbat în viața mea. În timp ce gândeam niște cuvinte logice și care ar putea repara daunele pe care tocmai le făcusem, Ruxi a sărit de pe scaun și m-a îmbrățișat. Apoi luminată la față, cu ochii mari și curioși a început să-mi pună întrebări, multe și rapide.

Citește și: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, o nouă despărțire cu scandal! Artistul amenință:„Dacă nu se potolește, ne vedem la tribunal. Nu mă cobor la nivelul de mahala'

Cu cine mă întâlneam? O să mă căsătoresc? Unde o să mergem în luna de miere? Când facem copil? Poate să fie ea domnișoara de onoare la nuntă? Cu cine va sta când mergem în luna de miere? Întrebările nu se mai sfârșeau, unde mai pui că erau neașteptate. Copil? Doamne, nici nu mă gândisem.

Văzând ca este fericită, chiar entuziasmată, m-am simțit așa ca o adolescentă, în fața mamei ei și încercam să răspund la fiecare întrebare, cât mai bine, respectând sfaturile terapeutului de a pastra totul simplu. Scopul meu, motivul meu de a-i spune orice, a fost onestitatea. Au trecut doar câteva zile, până la întrebările mai grele. Persoana cu care te întâlnești va fi tatăl meu vitreg? Pot sa-l iubesc și pe tata și pe cineva nou în același timp? Trebuie sa-l iubesc? Mă pregătisem să răspund la întrebări despre timpul meu, să îi confirm prioritățile, să o asigur că voi fi întotdeauna acolo pentru ea, dar la genul acesta de întrebări nu mă gândisem”, a mai povestit actrița.

Citește și: Petrecere în familia Andreei Esca.Imediat după ce a revenit la pupitrul știrilor, prezentatoarea și-a sărbătorit fiul, vindecat și el de COVID-19

Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că mama ei are iubit: "Când i-am văzut fața, care exprima și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă"Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că mama ei are iubit: "Când i-am văzut fața, care exprima și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter