Drama lui Adele. Părăsită de tată în copilărie, a suferit cumplit! Acum ea e multimilionară, el câștigă 50 de lire pe zi, ca șofer...

Publicat pe

Azi, Adele este adulată de o lume întreagă, iar fanii îi fac sute de declarații de dragoste, dar în copilărie a fost lipsită de iubirea celui mai important bărbat din viața ei – tatăl său, care a părsit-o pe când avea doar 3 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

La ora actuală, Adele este una dintre cele mai faimoase artiste ale lumii, însă puțină lume știe câtă suferință a adunat în copilărie, când a fost părăsită de tatăl ei… Avea doar trei ani atunci când tatăl ei, alcoolic, Mark Evans, a părăsit-o pe Penny Adkins, mama sa, așadar copilăria și tot restul vieții ei au fost lipsite de figura paternă.

Citește și: Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Nu am nevoie să-mi fie tată acum

Crescută doar de mama ei, Adele a trebuit să se descurce în lipsa tatălui, pe care l-a mai întâlnit ocazional în copilărie, dar relația dintre ei a fost întotdeauna una tumultuoasă.

„Nu știu ce ar trebui să facă un tată pentru că nu am avut niciodată unul”, spunea artista. „Sunt sigură că o să îl văd din nou. Cred că vom putea fi prieteni. Nu am nevoie să-mi fie tată acum”, mărturisea ea în cartea Adele: The Biography.

Citește și: Alina Pană de la Exatlon, în stare de șoc! Fratele ei a fost împușcat și tăiat cu sabia în plină stradă. „A fost măcel”

I-a vândut viața tabloidelor

Din nefericire, când lucrurile păreau să intre pe un făgaș mai bun, care ar fi dus la detensionarea relațiilor dintre ei, tatăl lui Adele și-a rănit fiica încă o dată. Mark Evans a vândut tabloidului The Sun fotografii din copilăria fiicei sale, fapt considerat de artistă o intruziune în viața ei privată, dar și o mare trădare. Și mai rău a deranjat-o însă faptul că acesta a fost plătit și ca să dea dea un interviu despre ea. „Am fost un tată depravat într-o perioadă în care chiar avea nevoie de mine”, recunoștea el.

Nu și-a văzut fiica pe scenă

Ulterior, tatăl lui Adele a recunoscut că adicția lui față de alcool era atât de gravă, încât ajunsese să bea 2 litri de vodkă pe zi și 7-8 beri. „Am băut așa timp de 8 ani. numai Dumnezeu știe cum am rezistat. Mi-era atât de rușine de ceea ce devenisem și am știut că cel mai bun lucru pe care l-aș putea face pentru ea era să nu mă vadă în halul ăsta”, a mărturisit el, adăugând că nici măcar nu o poate privi în timp ce cântă.

Adele nu a fost impresionată de interviul dat de tatăl ei, cu atât mai mult cu cât acesta i-a comentat viața pentru tabloide. Iar faptul că a fost mituit să vorbească a determinat-o să rupă orice relație cu el. „Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl. Nu are absolut niciun drept să vorbească despre mine”, a spus Adele, furioasă după ce Mark Evans a mărturisit că, poate, problemele ei cu bărbații sunt cauzate de faptul că el a părăsit-o în copilărie.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată: „Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin” / EXCLUSIV

Drama lui Adele. Părăsită de tată în copilărie, a suferit cumplit! Acum ea e multimilionară, el câștigă 50 de lire pe zi, ca șofer...Drama lui Adele. Părăsită de tată în copilărie, a suferit cumplit! Acum ea e multimilionară, el câștigă 50 de lire pe zi, ca șofer...

„Nu îmi iubesc tatăl”

Cea mai emoționantă declarație a artistei s-a petrecut pe scena Premiilor Grammy, când Adele a fost recompensată cu mai multe premii. Atunci, artista i-a mulțumit managerului său Jonathan Dickins.

„Am fost împreună 10 ani și te iubesc ca și cum ai fi tatăl meu. Te iubesc mult, mult de tot! Nu-mi iubesc tatăl, asta e. Asta nu înseamnă mare lucru… Te iubesc așa cum l-aș fi iubit pe tatăl meu”, și-a încheiat artista discursul.

Acum, tatăl artistei, în vârstă de 56 de ani, încearcă să-și repună viața în ordine și e disperat să se împace cu fiica lui. Chiar dacă s-a lăsat de alcool, cele 50 de lire pe care le câștigă zilnic ca șofer la o firmă de curierat (fusese instalator) nu-i fac viața mai frumoasă… Și nici gândul că fiica lui nu-l poate ierta.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter