Cum arată copiii lui Romică Țociu de la Te cunosc de undeva! Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

Publicat pe

Romică Țociu, concurentul de la Te cunosc de undeva, are doi copii: un băiat în vârstă de 26 de ani și o fiică adolescentă. Fiul său, Cătălin, s-a așezat deja la casa lui, iar Daria îi calcă pe urme tatălui. Cum arată copiii vedetei de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Romică Țociu este un tată fericit. Are doi copii cu care se mândrește și care îl împlinesc în fiecare zi. Concurentul de la Te cunosc de undeva nu se ferește să pună fotografii pe rețelele de socializare, în special cu fiica lui, Daria.

Cum arată copiii lui Romică Țociu de la Te cunosc de undeva! Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urmeCum arată copiii lui Romică Țociu de la Te cunosc de undeva! Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

Daria Țociu îi calcă pe urme tatălui ei

Concurentul de la Te cunosc de undeva, care face o echipă formidabilă cu Adriana Trandafir, este împlinit atât profesional, cât și personal. Și se pare că nu este singurul talentat din familie. Fiica lui, Daria, îi calcă pe urme și deja și-a ilustrat calitățile de actriță în diverse producții.

Daria Țociu a început să facă teatru de la vârsta de 8 ani, talentul său fiind recompensat pe măsură. A primit calificative foarte bune pentru prestația sa de pe scenă. De asemenea, la numai 11 ani, fiica lui Romică Țociu a făcut parte din distribuția 'Five o’clock', potrivit spynews.ro.

Fiul lui Romică Țociu are doi copii

Romică Țociu are o relație foarte bună cu cei doi copii ai săi, iar de curând a devenit bunic pentru a doua oară. Fiul lui, Cătălin, s-a așezat la casa lui. Este însurat cu Ligia și împreună au doi copii: un băiețel, pe nume Filip și o fetiță.

„Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (n.r. soția lui Romică)”, a declarat Romică înainte de venirea pe lume a nepoțelului său.

Citește și: Adriana Trandafir și Romică Țociu, dezvăluiri din culisele Te Cunosc de Undeva.Care e adevărata relație dintre concurenți

Citește și: Cum arată soția lui Romică Țociu după ce a învins cancerul.Nicoleta s-a reinventat total și are o altă meserie

Citește și: Gafă la Survivor. Fanii au observat imediat:„Ana se înmulțește peste tot'

Citește și: Andreea Tonciu, probleme în căsnicie?„De patru ani nu mai dorm cu soţul meu'

Romică Țociu a devenit bunic a doua oară

De curând, familia comediantului s-a mai mărit cu încă un membru: o fetiță, care a primit numele Sofia Ioana.

„Astăzi, bunul Dumnezeu a mai bucurat încă o dată familia Țociu, dar de data asta cu nepoțica Sofia Ioana. Sa fie sănătoasă, norocoasă si iubită forever.

Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. In dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a transmis Romică entuziamat și emoționat pe rețelele de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter