Cine este și cum arată femeia care a născut octupleți și are în total 14 copii. La 45 de ani este într-o formă fizică de invidiat

Publicat pe

Nadya Suleman a devenit cunoscută în urmă cu 11 ani, când s-au viralizat fotografiile cu ea însărcinată, având o burtă uriașă! A născut octupleți, pe când mai avea încă 6 copii acasă. Cu toate că are 14 copii, mămica arată incredibil de bine, afișând o siluetă de invidiat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nadya Suleman și-a serbat recent octupleții care au împlinit 11 ani. Mamă a 14 copii, femeia arată absolut fabulos.

Mizează pe un stil de viață sănătos, ocupându-se intens și de dieta copiilor. Pregătește numai mâncare sănătoasă și gătește zilnic extrem de multă mâncare având în vedere că își crește copiii singură.

Citește și: Care este, de fapt, motivul real pentru care Andreea Mantea a renunțat la Puterea Dragostei.Prietenii au dat-o de gol!

De asemenea, face mult sport, lucru care se observă dat fiind că are un trup de invidiat!

Copiii mânâncă vegan în marea majoritate a timpului, fiindu-le permis să consume junk food' numai o singură dată pe săptămână.

Citește și: Panică la Antena 1, după ce Vulpița a făcut febră, la scurt timp după ce a venit din Bălgești.Vedetele sunt în alertă

Cu toate că și-a dorit dintotdeauna mulți copii, Nadya mărturisește că nu s-a așteptat niciodată să aibă o familie atât de numeroasă. Totuși, face față cu brio tuturor provocărilor care vin la pachet cu rolul de mămică.

Citește și: A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei:„M-a cerut în căsătorie de trei ori'

Cine este și cum arată femeia care a născut octupleți și are în total 14 copii. La 45 de ani este într-o formă fizică de invidiatCine este și cum arată femeia care a născut octupleți și are în total 14 copii. La 45 de ani este într-o formă fizică de invidiat

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter