O mai ții minte pe Lucelia Santos din Sclava Isaura? Cum arată la 64 de ani

Publicat pe

O mai ții minte pe Lucelia Santos din Sclava Isaura? Actrița are acum 64 de ani și a cunoscut succesul odată cu rolul din telenovela Sclava Isaura, care a fost produsă în Brazilia în anii 70 și a ajuns să fie difuzată și în fostele state comuniste din Europa după 90. Lucelia avea doar 19 ani când a primit rolul din serial.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lucelia Santos are acum 64 de ani și, cum timpul nu are răbdare de nimeni, actrița doar prin zâmbet îți mai aduce aminte de tânăra de 20 de ani care a devenit celebră odată cu rolul din Sclava Isaura.  Poate cea mai faimoasă telenovelă a tuturor timpurilor, și datorită faptului că a fost printre primele de acest gen, Sclava Isaura a ajuns în România în 1992, după ce în Brazilia a apărut în 1976. Nu există aproape nimeni care să nu fi auzit de telenovela Sclava Isaura și să nu o fi îndrăgit-o pe Lucelia Santos.

O mai ții minte pe Lucelia Santos din Sclava Isaura? Cum arată la 64 de aniO mai ții minte pe Lucelia Santos din Sclava Isaura? Cum arată la 64 de ani

Serialul a impresionat prin povestea dramatică, dragostea interzisă dintre o sclavă și stăpânul ei. Ce-i drept, Sclava Isaura a făcut furori atunci când a apărut. A fost chiar prima telenovelă difuzată în URSS, între 1988 și 1989 și a impresionat și milioane de oameni din Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin.Cum l-a surprins artistul

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Reghe, după ce a infirmat divorțul:„Nu-mi pot lua privirea de la tine'

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.Este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu

Citește și: Carmen Negoiță se iubește cu politicianul Cătălin Boboc!Prima poză împreună

Lucelia Santos din Sclava Isaura a pozat goală

După rolul din telnovela Sclava Isaura, Lucelia Santos a devenit una dintre cele mai iubite actrițe, însă aceasta a fost nemulțumită pentru că, în urma difuzării serialului, ea a rămas cu o imagine de „fată cumite'. Drept urmare, Lucelia Santos a încercat să facă orice pentru a scăpa de această reputație. După rolul din Sclava Isaura, Lucelia Santos a pozat de două ori goală în Playboy.

Prima dată când Lucelia Santos a pozat goală a fost în anul 1980, când a apărut și pe copertă. Numărul respectiv al revistei a fost vândut în numeroase exemplare. După aceea, actrița a început să primească roluri mult mai complexe și a dovedit că poate juca și alte tipuri de personaje.

Lucelia Santos duce o viață activă la 64 de ani

Lucelia Santos, încă o celebritatea în țara de origine, Brazilia, duce o viață plină. Deși nu a renunțat complet la cariera de actriță, vedeta s-a concentrat în ultimii ani pe rolurile de scenarist, producător și regizor. Activă în social media și extrem de dinamică, Lucelia Santos practică budismul și yoga.

În plan sentimental viața nu a fost atât de darnică cu actrița. S-a căsătorit în 1982, pentru ca în 1986 să divorțeze și să renunțe cu totul cu ideea de dragoste. Lucelia nu a mai avut nicio relație din 1986, preferând să-și canalizeze toată energia pe fiul său, Pedro, care este de asemenea un actor de succes.

Sursa Foto: captură de ecran, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter