Cum arată mormântul Florinei Cercel. A fost ridicată o statuie în onoarea ei

Publicat pe

Marea actriță Florina Cercel s-a stins din viață în vara lui 2019, după ce, la vârsta de 76 de ani, a pierdut lupta cu cancerul pulmonar. La momântul celebrei actrițe a fost ridicată o staturie în mărime naturală, care o reprezintă pe Florina Cercel într-o ținută de gală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florina Cercel s-a stins din viață, după o grea perioadă în care s-a luptat cu cancerul la plămâni. Puțini au fost cei ce știau că actrița se lupta cu această boală nemiloasă, de aceea moartea ei a venit cu atât mai neașteptat. Florina Cercel arăta foarte bine la cei 76 de ani ai săi, deși a avut o viață deloc ferită de necazuri.

Cum arată mormântul Florinei Cercel. A fost ridicată o statuie în onoarea eiCum arată mormântul Florinei Cercel. A fost ridicată o statuie în onoarea ei

Marea actriță își doarme somnul de veci în cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor. După aproape doi ani de zile de când Florina Cercel a încetat din viață, apropiații și familia acesteia au realizat un monument spectaculos în memoria marii actrițe, așa cum se poate observa în fotografiile realizate de fotoreporterii click.ro. Acum, mormântul actriței Florina Cercel nu are cum să nu atragă privirile tuturor vizitatorilor cimitirului.

Vezi mai multe imagini AICI.

Citește și: Florina Cercel și boala perfidă de care nu a știut nimeni.De cât timp se lupta actrița, de fapt, cu cancerul la plămâni

Citește și: Andreea Bănică se operează. Ce problemă de sănătate are:„Nu mai poate fi amânat'

Citește și: Văduva lui Leo Iorga se mută din casa în care a locuit cu artistul:„Este șomeră de câțiva ani'

Citește și: Cum s-a schimbat Connect-R după super hit-ul „Vara nu dorm':„Mi se urcase succesul la cap, eu eram Dumnezeu'/ EXCLUSIV

Statuie cu Florina Cercel, ridicată pe mormântul ei

Pe întreaga supravață a mormântului Florinei Cercel se întinde o statuie impresionantă. Statuia o înfățișează pe marea actriță în mărime naturală, îmbrăcată într-o rochie de gală cu trenă. Monumentul atrage, cu siguranță, privirile tuturor celor care vizitează cimitirul din București.

Florina Cercel a fost o actriță desăvârșită. În 50 de ani de carieră, aceasta a avut peste 100 de roluri în filme și piese de teatru. De asemenea, a avut personaje memorabile și spumoase și în telenovelele „Inimă de ţigan' (2007) şi „Regina, unde a interpretat rolul Spaniei, dar și în serialul Aniela. Chiar dacă pe scenă a strălucit, viața Florinei Cercel a fost marcată de multe greutăți și necazuri.

Florina Cercel, o viață marcată de necazuri

Florina Cercel nu a avut copii. Aceasta a pierdut o sarcină la 6 luni, după ce fusese plecată într-un turneu foarte extenuant. Din nefericire, după ce a pierdut această sarcină, marea actriță nu a mai putut rămâne însărcinată.

După cum a povestit Florina Cercel în cartea ‘Povești de dragoste ale vedetelor’, și-a cunoscut marea dragoste la 29 de ani. Bărbatul care a făcut o pasiune pentru ochii albaștri ai frumoasei actrițe era un medic de 40 de ani din Timișoara.

A fost cu adevărat cea mai mare iubire a mea, m-a văzut pe stradă şi s-a îndrăgostit de mine. Mi-a făcut o curte de modă veche, chiar şi pentru vremea aceea, își amintea actrița, adăugând că a primit un bilet de dragoste de la doctor, cu mesajul: Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea şi aş fi foarte onorat dacă aţi veni la petrecere’.

Pe cât de frumos a început povestea de dragoste, pe atât de trist și de fulgerător s-a încheiat, din cauza unui cancer pulmonar care i-a răpit actriței marea dragoste, lăsând-o văduvă la doar 29 de ani.

Sursa Foto: click.ro, Facebook, Hepta, captura de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter