Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu: "Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât"

Publicat pe

Puțini sunt cei care știu că Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, a mai fost căsătorit. În urmă cu ani buni, designerul s-a însurat cu o tânără pe care o cunoștea doar de o lună când au luat decizia de a-și legaliza iubirea la Starea Civilă. Iată ce a dezvăluit despre primul său mariaj!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce, recent, au apărut zvonuri în presă că mariajul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu a început să scârțâie, iată că ies la iveală tot mai multe detalii din trecutul designerului. După ce acesta a fost surprins în compania unei tinere blonde și fotografiile de paparazzi au inundat mass-media, refuzul celor doi soți de a vorbi despre căsnicia lor a alimentat zvonurile, din păcate.

Mai mult, acest lucru a readus la lumină o altă poveste din trecutul lui alexandru Ciucu – si anume căsătoria sa de scurtă durată cu o tânără pe nume ana Cristina.

Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu: "Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât"Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu: "Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât"

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit o dată, timp de câteva luni…

Designerul Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit o dată, în tinerețe, însă doar civil. Povestea de dragoste dintre el și Ana Cristina, a debutat furtunos și s-a sfârșit la fel de repede. Mai mult, se pare că dragostea pentru cea care avea să-i devină soție în scurt timp l-ar fi făcut să fugă de acasă, potrivit Antena Stars.

Citește și: Cum a reacționat Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, după ce a fost surprins cu altă femeie: „Nu avem încotro”

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a zvonit că a fost înșelată de Alexandru Ciucu: „Nu fac din viața mea un spectacol'

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit: „A fost gelos din cauza lui Andrei'/ EXCLUSIV

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a făcut accident cu mașină de lux: „Dumnezeu m-a salvat!”

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Cei doi îndrăgostiți deveniseră un cuplu de doar o lună atunci când s-au căsătorit. Din nefericire, mariajul lor a durat tot atât… După o lună de căsnicie, Alexandru Ciucu și proaspăta lui soție au divorțat. Se spune că cel care l-ar fi influențat pe designer să ia această decizie a fost chiar tatăl lui Alexandru Ciucu, notează Cancan.

Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți', mărturisea Alexandru Ciucu, în trecut, pentru revista Tango.

La 4 ani de la divorț, s-a însurat din nou

A doua căsnicie a lui Alexandru Ciucu, cea cu Alina Sorescu, s-a petrecut la patru ani de la divorț. De data aceasta, designerul nu s-a grăbit să-și pună pirostriile. Alexandru și Alina s-au căsătorit după doi ani de relație. Designerul a mărturisit totuși că a avut niște temeri legate de diferența de vârstă dintre el și Alina, soția lui fiind mai tânără cu 11 ani. Temeri nejustificate, deoarece cei doi sunt împreună de 11 ani și au două fetițe superbe, Carolina și Raisa.

„Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată.

Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații', a mai spus Alexandru Ciucu pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter