Cum arată primarul Nicușor Dan după ce s-a tuns: "Bucureștenii mi-au cerut asta"

Publicat pe

Nicușor Dan s-a tuns! Edilul susține că bucureștenii i-au solicitat asta, iar el a decis să se conformeze. Cum arată acum primarul Capitalei, după ce și-a schimbat look-ul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Primarul general al Capitalei, a realizat un fel de sondaj cu privire la look-ul său. În momentul în care a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, la finalul lunii mai, când se va tunde, răspunsul primarului a fost: „Să facem un sondaj în rândul bucureștenilor, să vedem dacă trebuie să mă tund'.

Cum arată primarul Nicușor Dan după ce s-a tuns: "Bucureștenii mi-au cerut asta"Cum arată primarul Nicușor Dan după ce s-a tuns: "Bucureștenii mi-au cerut asta"

De ce s-a tuns Nicușor Dan

Se pare că bucureștenii „au votat' pentru schimbarea look-ului edilului, iar Nicușor Dan s-a conformat. În cadrul unui interviu acordat PRO TV, în cadtul emisiunii 'Interviurile lui Vitalie', primarul general a apărut cu noul look, după ce s-a tuns.

'Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns.', a declarat Nicușor Dan.

Citește și: Salariul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.Cu cât câștigă mai mult decât Gabriela Firea

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela, soția lui:”Am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri, stând la peluză”

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți:„Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…'/ EXCLUSIV

Nicușor Dan a primit reproșuri privind look-ul său

Edilul a precizat că a primit reproșuri în acest sens, astfel că a decis sărespecte dorința cetățenilor, în special a celor care l-au votat.

'Am primit acest reproș de la mai multă lume, și atunci am decis să mă conformez, pentru că, repet, nu e vorba de mine, ci e așa cum își închipuie multă lume care m-a votat că trebuie să arate un primar pe care ei l-au votat. Și atunci …', a mai povestit Nicușor Dan.

Nicușor Dan: „Există niște standarde sociale'

În ultima perioadă, aspectul de muzician rock al edilului a ajuns motiv de discuții pe rețelele de socializare. Nicușor Dan a lăsat în spate aspectul „mai rebel', cum l-a catalogat chiar el și s-a tuns, a îmbrăcat costumul, pentru a se conforma standardelor sociale.

'Multă vreme am avut un stil și de îmbrăcăminte și de aspect fizic, să zicem mai rebel. Când am intrat în politică în 2012, când am candidat prima oară, mi-am dat seama că nu e potrivit să… Există niște standarde sociale pentru persoanele care reprezintă, și atunci m-am conformat, m-am îmbrăcat la costum, mi-am tuns părul .. ', a transmis Nicușor Dan.

Primarul a mai menționat, pentru a răspunde unei întrebări „dacă ar conta cât de lung ai părul': 'Nu, normal că nu. Numai că, cum am spus, în zona socială există niște mentaluri colective, niște tipare, și atunci ăsta e lucrul cel mai puțin important … '

Nicușor Dan: „E cel mai mic sacrificiu'

Nicușor Dan a subliniat că a mai fost nevoit să facă sacrificii de-a lungul timpului, de când a intrat în politică, acesta fiind, cu siguranță, cel mai mai mic dintre ele.

'Ca să spun așa, am făcut niște sacrificii. Ăsta e cel mai mic. Da? Am făcut niște sacrificii când am intrat în politică, aveam cariera mea de matematician, era un lucru pentru care mă pregătisem 20 de ani, pe care îl făceam cu mare plăcere. Și acum, când mi-am tuns părul, e ceva minor.', a mai spus Nicușor Dan.

Sursa foto: Facebook, Hepta, PRO TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter