De ce a acceptat Viviana Sposub să participe la Bravo, ai stil!: „Îmi sacrific timpul, relațiile cu oamenii dragi, sănătatea pentru visul pe care îl am” / EXCLUSIV

Publicat pe

La numai 24 de ani, Viviana Sposub are deja un background profesional impresionant. Și ne asigură că acesta este doar începutul! Iubita lui George Burcea ne-a vorbit despre parcursul ei la „Bravo, ai stil! Celebrities (Kanal D) și planurile de viitor, într-un interviu onest și savuros, în egală măsură.

CITEȘTE VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ai acceptat provocarea… de stil și ne-ai demonstrat deja că faci față cu brio! Ce te-a determinat să spui „da
proiectului? Ai avut vreo ezitare, poate teamă de o altă concurentă, cu ce gânduri ai pornit pe „podium? Mai bine te lăsăm pe tine să ne spui cum au stat lucrurile…

Nu e vorba despre ezitare, ci despre decizie. Atunci când am de luat o hotărâre importantă în viața mea, întorc situația pe toate părțile, mă consult cu toți oamenii din jurul meu și abia apoi pot da un răspuns prompt. Nu prea mă pripesc! Și până am spus acel „Da, tare și răspicat, în cazul proiectului „Bravo, ai stil!, am avut nevoie de timp. Era totuși o decizie majoră pentru mine, care avea să îmi impacteze parcursul. Am plecat dintr-un trust TV în care mi-am petrecut doi ani de zile și am început un nou capitol. Și faptul că am cântărit atât de mult situația și am hotărât ce e mai bine și mai ofertant pentru mine în acest moment m-a făcut să nu ezit când am acceptat provocarea. De aceea sunt și atât de determinată și nu iau în calcul nicio secundă ideea de a renunța sau de a mă da bătută.

De ce a acceptat Viviana Sposub să participe la Bravo, ai stil!: „Îmi sacrific timpul, relațiile cu oamenii dragi, sănătatea pentru visul pe care îl am' / EXCLUSIVDe ce a acceptat Viviana Sposub să participe la Bravo, ai stil!: „Îmi sacrific timpul, relațiile cu oamenii dragi, sănătatea pentru visul pe care îl am' / EXCLUSIV

Viviana Sposub: „Mă implic 100%!'

Ce ritual ai, atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor? Tu ai ținute bune și am remarcat că te consideri o competiție de temut pentru celelalte concurente. Ba chiar de multe ori te-ai simțit și neîndreptățită la steluțe…

Am foarte mare încredere în felul în care aleg să mă prezint în competiție. Am încredere în ținute, am încredere în momente. Mă implic 100%! Și atunci e normal că îmi doresc să urc în clasament și să mă mențin acolo. Îmi construiesc
ținutele alături de o stilistă pe care o apreciez enorm și de la care învăț foarte multe. Am venit în concursul acesta să învăț, să îmi însușesc niște informații despre stil de care am absolută nevoie în cariera mea. Iar faptul că formatul emisiunii permite colaborarea cu un stilist face ca acest parcurs spre cunoaștere să fie mult mai distractiv și mai îndrăzneț.

Citește și: Raluca Dumitru, adevărul despre conflictul cu Viviana Sposub, la Bravo, ai stil:”Își dorește să fie blândă la TV, dar…”

Citește și: Câte kilograme are Viviana Sposub. A slăbit spectaculos:”Am ajuns la…”

Citește și: Cum s-a recuperat Cristina Cioran după nașterea prematură și cum se simte fiica ei după problemele de sănătate:„Chiar și atunci când a fost rău…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Oana Zăvoranu la declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Cristi Pulhac:„Îi doresc să …'

Viviana Sposub: „Sunt o fire competitivă și foarte perseverentă!'


Cu stilist sau fără stilist, fiecare dintre voi depuneți eforturi, uneori greu de imaginat, pentru a impresiona jurații.
Care crezi că este atuul tău în fața celorlalte concurente? Te vezi în finală și, de ce nu, câștigătoare?

Dacă nu m-aș fi văzut câștigătoarea acestui concurs, nu cred că aș fi acceptat din primă fază. Sunt o fire competitivă și foarte perseverentă! Am participat la concursuri și olimpiade de mică și de fiecare dată am obținut rezultate frumoase. Consider că am toate atuurile necesare pentru a face față cu brio acestei competiții și îmi doresc ca, de la ediție la ediție, să fiu tot mai bună. Momentele mele preferate sunt galele, pentru că acolo pot să valorific latura mea artistică și toate pasiunile mele, iar astfel, oamenii de acasă mă pot descoperi altfel decât m-au văzut până acum.

Te vedem mereu zâmbitoare, dar cu toate astea cred că ai trecut și prin momente dificile în viață. Care au fost
acelea și ce te-a ajutat să te pui pe picioare?

Nu există om pe acest Pământ care să nu traverseze perioade/momente dificile. Au fost clipe extrem de grele în viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu că au trecut. Vor mai veni, cu siguranță, dar știu că de fiecare dată vor trece, într-un fel sau altul. Nu îmi place totuși să insist pe aspectele negative din viața mea. Și nu îmi place nici când văd alți oameni că pozează în victime și se folosesc de greutățile lor pentru a manipula sau sensibiliza publicul. Eu întotdeauna mă gândesc că există cineva în lume care trece printr-o situație de o mie de ori mai grea.

Viviana Sposub: „Îmi sacrific timpul, relațiile cu oamenii dragi, sănătatea pentru visul pe care îl am'

Privind în urmă, ai vreun regret? Că ai făcut ceva care a rănit la un moment dat sau că ai lăsat să treacă vreo ocazie pe lângă tine…

Consider că totul se întâmplă cu un motiv! Astfel că orice acțiune pe care aș fi făcut-o diferit sau orice decizie pe care aș fi luat-o altfel mi-ar fi schimbat parcursul. Sună clișeic, dar eu nu aș mai fi fost cine sunt dacă viața mea nu ar fi arătat așa. Iar mie chiar îmi place cine sunt astăzi!

Succesul implică și anumite compromisuri, nu-i așa? Fie că vorbim despre viața profesională sau personală… Despre ce concesii vorbim în cazul tău?


Îmi sacrific timpul, relațiile cu oamenii dragi, sănătatea pentru visul pe care îl am. Dar asta fac toți oamenii care muncesc! Totuși, în profesia pe care eu mi-am ales-o, compromisul cel mai mare e că îmi sacrific intimitatea, un lucru extrem de prețios, dar pe care nu îl voi mai putea recupera odată ce am intrat în această lume a showbizului.

Viviana Sposub: „Mă bucur că am acceptat provocarea de a fi într-un reality show'

Sunt sigură că am scăpat din vedere o serie de detalii. Așadar, te invităm pe tine să ne spui, pe final, ce NU știm
despre Viviana Sposub, ce se ascunde dincolo de aparențe!

Nu știți o grămadă de lucruri despre mine pentru că sunt abia la început de drum. Dar, ușor, ușor, veți afla! Chiar mă bucur că am acceptat provocarea de a fi într-un reality show precum „Bravo, ai stil! pentru că, astfel, oamenii au posibilitatea de a mă cunoaște mai bine. Nu știu care sunt aparențele, dar știu că în spate stă o fată sinceră și pasionată. În orice situație acționez în funcție de ceea ce simt, dar încerc să o fac în cel mai diplomat mod. Acesta mi-e felul!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter