De ce au plecat Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei la Survivor

Publicat pe

Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei lipsesc o săptămână din emisiune. Vestea a stârnit o serie de controverse în rândul celorlalți concurenți, după ce au aflat că pleacă în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Concurenții Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei sunt în culmea fericirii. Motivul? Ei sunt norocoșii care urmează să plece într-o excursie în Republica Dominicană, fapt ce a stârnit controverse în casa din Turcia.

De ce au plecat Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei la SurvivorDe ce au plecat Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei la Survivor

S-au încins spiritele la Puterea Dragostei

Spiritele s-au încins și tensiunile sunt la cote maxime după acestă veste care i-a dat peste cap pe mulți concurenți. Replicile tăioase nu au lipsit, dat fiind că Alexandra i-a transmis lui Cristi Comănici că va intra prin videocall numai pentru a-l observa cum plânge.

La rândul lui, Marinescu este de părere că băieții ar fi, de fapt, invidioși pe ei pentru că vor pleca în vacanță, în timp ce ei rămân în casă.

Citește și: None de la Puterea Dragostei îl jignește pe Jador după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras, la Survivor:”Campioana României votată de un analfabet funcțional”

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei:”A fost dezastru”

Citește și: Simona Braboveanu, despre bărbații de la Puterea Dragostei:”De Culiță am fost îndrăgostită, cu Jador m-am pupat”

Alexandra și Marinescu pleacă în vacanță în Republica Dominicană

Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei vor sta într-un resort de lux și au ocazia de a vizita platourile de filmare de la Survivor. Excursia este organizată de Kanal D, așa că cei doi concurenți au ocazia de a vedea ce se întâmplă la Survivor și de a se bucura de peisajul și plajele din Dominicană.

Totuși, producătorii au ținut să anunțe că nu vor dormi în același pat și vor fi însoțiți în permanență de o echipă a emisiunii. Cu alte cuvinte, nu vor avea libertatea de a face chiar orice și-ar dori.

Partenerii celor doi concurenți, deranjați de plecarea în Dominicană

Alexandra și Marinescu și-au luat deja la revedere de la colegii lor. Totuși, vestea a picat ca un trăsnet pentru partenerii celor doi concurenți. Maria și Codruț s-au arătat deranjați că persoanele cu care încearcă să lege o relație vor pleca pentru o săptămână la mii de kilometri depărtare.

Cel mai probabil, temerea lor este ca între cei doi să nu se înfiripe cumva o relație, întrucât aceasta vacanță i-ar putea apropia mai mult decât și-ar dori ei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter