Fiica lui Cătălin Crișan și fiul lui Ștefan Bănică, colegi de facultate, dar și de scenă. Ce proiect au împreună

Publicat pe

Fiica lui Cătălin Crișan și fiul lui Ștefan Bănică au călcat fără doar și poate pe urmele părinților lor celebri! Cei doi tineri sunt colegi de facultate, la UNATC, dar și colegi de scenă, participând împreună la un proiect special.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Noua generație de artiști vine tare din urmă, iar cel mai bun exemplu sunt fiica lui Cătălin Crișan și fiul lui Ștefan Bănică. Cei doi tineri au călcat pe urmele celebrilor lor părinți și le duc mai departe numele cu onoare. Chiar dacă e greu să te ridici la înălțimea așteptărilor atunci când ai un părinte faimos, atât Daria, cât și Radu Ștefan se descurcă de minune.

Fiica lui Cătălin Crișan și fiul lui Ștefan Bănică, colegi de facultate, dar și de scenă. Ce proiect au împreunăFiica lui Cătălin Crișan și fiul lui Ștefan Bănică, colegi de facultate, dar și de scenă. Ce proiect au împreună

Fiica lui Cătălin Crișan și fiul lui Ștefan Bănică, împreună într-un proiect muzical

Radu Ștefan Bănică a confirmat pe deplin până acum așteptările, tânărul în vârstă de doar 19 ani fiind deja revelația show-ului Te cunosc de undeva!, a cărui primă ediție a și câștigat-o, de altfel. Radu a devenit în scurt timp unul dintre preferații publicului, fiind și extrem de iubit de către colegii mai experimentați de la canapea. Cu toate că este doar un adolescent, fiul lui Ștefan Bănică a făcut față tuturor provocărilor, reușind niște travestiuri spectaculoase.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul: „Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă”/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa: „M-a înșelat! L-am prins cu ea!”

Citește și: Stela Bizdu este însărcinată a doua oară și a dezvăluit sexul bebelușului.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days:„Am rude în România/ Interviu EXCLUSIV

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, este și ea o tânără pe cât de frumoasă, pe atât de talentată. În vârstă de 20 de ani, aceasta este o frumusețe răpitoare cu ochi albaștri, care a moștenit de la tatăl său talentul de a cânta. De altfel, Daria promite o carieră înfloritoare ca artistă, dar și ca model. Dacă în trecut a cochetat cu Medicina și toți se așteptau să calce pe urmele mamei sale, în cele din urmă fiica artistului s-a îndreptat către muzică și actorie.

Acum, ea este colegă de facultate cu Radu Ștefan, iar cei doi, se pare, lucrează împreună la un proiect muzical, alături de colegii lor. Daria și Radu au postat deja pe conturile lor de socializare imagini video cu teasere, iar fanii sunt nerăbdători să-i vadă.

Radu Ștefan Bănică, despre relația cu tatăl lui

Radu Ștefan a pășit cu dreptul în lumea showbizului, însă pentru tânărul de doar 19 ani nu este ușor să își facă un nume fără să fie permanent asociat cu tatăl său. Recunoaște că a simțit pe umeri o oarecare presiune a numelui, mai ales în copilărie și adolescență, însă pasiunea moștenită de la bunicul și de la tatăl său a fost cea mai importantă motivație.

„E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu”, a declarat fiul lui Ștefan Bănică într-un interviu pentru VIVA!.

Pe de altă parte, tânărul a recunoscut că nu e deloc ușor să fie fiul lui Ștefan Bănică și că din acest motiv a trebuit să își supravegheze permanent comportamentul, încă din copilărie.

„Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume”, ne-a mai declarat Radu Ștefan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter